Toscana Lux tetőcserép
Betoncserép
A prémium kategóriás, magasfényű TOSCANA LUX tetőcserepek kiemelkedő tartósságáról a többszöri felületi kezelés gondoskodik. Ragyogó fény, luxus megjelenés, kiemelkedő védelem a környezeti hatásokkal szemben - TOSCANA LUX mindig divatos fekete és sötétbarna színekben.
Bővebben
Színek
Lux barna
Sötétbarna
Lux fekete
Fekete
Kiemelt terméktulajdonságok
  • Méret (cm):  33 x 42
  • Elemszükséglet (kb.): 10 db/m2
  • kg/db: 4,5
  • db/raklap: 240
  • Garancia: 50 év
Műszaki adatok
Megnevezés

Tetőhajlásszög
22°-tól*
Tetőlécméret
minimum 30x50 mm*
Méret
330 x 420 mm
Tetőléctávolság
maximum 34 cm*
Tömeg
4,5 kg/db
Átfedés
minimum 8 cm, tetőhajlásszögtől függően*
Profilmagasság
36 mm
Szükséglet
átlag 10 db/tető m2*
Névleges fedési szélesség
304 +- 5 mm

* alkalmazástechnikai útmutató szerint

Bővebb leírás

Prémium kategóriás, magasfényű cserepeink változatos szín és formavilággal teszik egyedi stílusúvá a megépített tetőt. A Toscana Lux betoncserepek nemcsak egyedi felületi kezelést kapnak, az extrán tartós színért a gyártás szinte valamennyi fázisában többet teszünk. Ragyogó fény, luxus megjelenés valamint kiemelkedő védelem jellemzi a környezeti hatásokkal szemben. Elérhető a mindig divatos fekete és sötétbarna színekben. A Toscana Lux betoncserepek formavilága és vonalvezetése letisztult, a belőlük kirakott tetőn a tökéletes íveket nem törik meg lépcsők, vagy hézagok. A cserepek ívelése ugyan esztétikai szempontból sem elhanyagolható, de még ennél is fontosabb, hogy az ívelésnek köszönhetően a tető átszellőzése is megoldott. Ez a nyári melegben számít igazán, hiszen az optimális szellőzésnek köszönhetően az alsó szerkezetek kevésbé forrósodnak át a nyári hőségben.


A Toscana Lux betoncserepek nagy felületű építőanyagok, és ez gyors, gazdaságos építkezést tesz lehetővé, a cserepek felületén kialakított vízvetők ráadásul védik a tetőt a vízfelkúszással szemben. Ezeket a cserepeket Magyarországon gyártjuk, és minden kétséget kizáróan európai minőségű termékről van szó. Az európai szabványoknak teljes mértékben megfelel, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a kiérdemelt CE jelölés. Mindegy, hogy mennyire szélsőséges és változékony az időjárás, a Toscana Lux betoncserepek minden körülmények között állják a sarat.
A Toscana Lux cserepeink összesen 2 különböző színben nyújtják a legmagasabb minőséget vásárlóinknak, az alapanyag mellett a cserép a különleges bevonatának köszönheti a tartósságát.


A Toscana Lux cserepeket a Leiernél két réteggel vonjuk be, az alapréteg biztosítja a tapadást, valamint az egyenletes felületet a második, speciálisan magas fényű rétegnek. A két réteg együtt teszi különösen ellenállóvá és tartóssá a Toscana Lux betoncserepeket, a többrétegű bevonatrendszernek hála nemcsak tartós, hanem könnyen kezelhető és roppant fényes betoncserepeket kapunk. Prémium kategóriás, magasfényű cserepeink változatos szín- és formavilággal teszik egyedi stílusúvá a megépített tetőt. A Toscana Lux betoncserepek nemcsak felületi kezelést kapnak, a tartós színért a gyártás szinte valamennyi fázisában teszünk, a betoncserepet már anyagában is színezzük.


Betoncserepeink prémium minőségű építőanyagok, amelyeket magas szakértelem mellett, természetes alapanyagokból hozunk létre. Értékálló cserepek létrehozása a célunk, erre természetesen a gyártási folyamat valamennyi szakaszában kínosan ügyelünk. A környezetvédelemre is odafigyelünk a betoncserepek előállítása során, a modern technológiának köszönhetően a gyártás energiaigénye kicsi, a folyamat zárt.


Szerkezeti sajátosságai miatt minden Leier betoncserép rendkívül magas szilárdsággal rendelkezik, ennek köszönhetően nem vetemednek az idők folyamán. Nedvességet szinte egyáltalán nem vesz fel, és a téli hidegben sem károsodik, tekintve, hogy fagyálló termékünkről van szó. Jöhet szélvihar, vagy nagy havazás, a méretpontos, tökéletesen illeszkedő elemeknek hála, az elemek még kritikus körülmények között is biztosan a helyükön maradnak.

Típus
Beton alapcserép*
Szegélycserép balos/jobbos
Szellőzőcserép*
Kúpcserép* (kúpcseréprögzítő kapoccsal)
Kezdő kúpcserép**
Hármas elosztó kúpcserép**Színcsoport
basic, classic, extra,lux
basic, classic, extra,lux
basic, classic, extra,lux
basic, classic, extra,lux
basic, classic, extra,lux
basic, classic, extra,lux
Méret (cm)
33 x 42
35,5 x 42,2
33 x 42
42 x 25,5 x 10,4
24 x 38 x 10
35,8 x 42,4 x 20,1
Elemszükséglet (kb.)
10 db/m2
3 db/ fm
min- 3 db/ szarufaköz
2,7 db/ fm
1 db/ élgerinc
1 db/konytcsúcs
kg/db
4,5
6,3
4,4
3,6
4,2
6
Raklap
Leier tégla raklap
Leier tégla raklap
Leier tégla raklap
Leier tégla raklap
Leier tégla raklap
Leier tégla raklap
db/raklap
240
42
120
160
48
40

* 5 db-os kötegben kerül értékesítésre
** A termék ára tartalmazza a szükséges kúpcserép rögzítő elemet.

A honlapon szereplő fotók, ábrák tájékoztató jellegűek, a színek a valóságtól eltérhetnek. Vásárlás előtt kérjük, tekintse meg termékeinket építőanyagkereskedő-partnereinknél.

Egyéb jellemzők
Modern, sík felületű cserép
Modern, sík felületű cserép
Exkluzív felület, hosszútávú ragyogó védelem
Exkluzív felület, hosszútávú ragyogó védelem
Vízzáró, fagyálló
Vízzáró, fagyálló
Stabilan ellenáll a szélsőséges időjárásnak
Stabilan ellenáll a szélsőséges időjárásnak
Méretpontos, tökéletes illeszkedés
Méretpontos, tökéletes illeszkedés
Letisztult vonalvezetésű formavilág
Letisztult vonalvezetésű formavilág
Gyorsan, gazdaságosan építhető
Gyorsan, gazdaságosan építhető
Anyagában színezett
Anyagában színezett
50 év garancia
50 év garancia

Iratkozzon fel hírlevelünkre!