PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Objekt tégla

A Leier égetett kerámia falazó rendszerei közül az Objekt téglát a biztonság és a stabilitás jellemzi a legjobban. Az elsősorban belső teherhordó falak kialakításához ajánlott tégla a 25 centiméteres szélességének köszönhetően a csendes, nyugodt otthon kialakításában vállal főszerepet. A többrétegű falazatok kialakításához nélkülözhetetlen Objekt tégla amellett, hogy kiváló hangszigetelő, a falak hőtartásában is kiemelkedőt nyújtanak.

A Leiernél mi az égetett Objekt téglát úgy alakítottuk ki, hogy a belső, nagyszilárdságú teherhordó falaknál ugyanúgy megfeleljen a felé támasztott követelményeknek, mint a térelhatároló falak esetében. Szélességének, valamint lyukacsos szerkezetének köszönhetően az Objektből épült falak kiemelkedő minőségű hanggátló és hőszigetelő falak is egyben.

Az optimális hőtartású falakra nagy szükség van az olyan házaknál, ahol fontos az energiatakarékos szemlélet. A fenntarthatóság és a környezetvédelem kéz a kézben jár az energiahatékonysággal, és a Leiernél meggyőződésünk, hogy ezek nem csupán divatos kifejezések.

Törekednünk kell arra, hogy a természettel minél nagyobb harmóniában, a lehető legkevesebb energiaforrást kihasználva biztosítsunk magunknak és vásárlóinknak komfortos otthonokat. Erre nem csak a környezettudatos szemlélet miatt van szükségünk. Akik odafigyelnek arra, hogy a lakásuk, házuk energiatakarékos legyen, azok a közüzemi számláikon is havonta láthatják a befektetésük sikerességét.

Megválaszolatlan kérdései maradtak? Kérjen segítséget az Önhöz tartozó területi képviselőtől!

=> ¤

Az energiatakarékos otthon ugyanis befektetés, amely az építőanyaggal kezdődik. A Leier Objekt téglája maximálisan megfelel erre a célra, bátran ajánljuk passzívházak kiépítésére is.

Az Objekt tégla természetesen csak átlagon felüli képességeiben üt el a többi építőanyagtól, méretrendjében azokhoz maximálisan igazodik: 23,8 X 25 centiméteres méreteivel nem lóg ki a sorból. A többrétegű falszerkezetekben az Objekt tégla szerepe meglehetősen speciális. Nagy tömege miatt főszerep jut a téglának a stabilitás biztosításában, remek hőtartása miatt pedig a belső hőtároló réteget adja a falazatban.

A kerámia téglák évszázados tapasztalaton alapuló felhasználási technikája garancia a biztonságos otthon felépítésére. A Leier Objekt téglája szintén égetett kerámia építőanyag, amely amellett, hogy idő- és értékálló falazatok felépítésére ad lehetőséget, a hő- és nedvességszabályozásban is az egyik legjobb minőséget nyújtja. Anyagának és szerkezetének köszönhetően a tégla képes felvenni saját tömegének akár az egynegyedét is, ez a tulajdonsága pedig a többi építőelem elé teszi, amennyiben társasházak, családi házak felépítéséről beszélünk. A téglafallal körülvett helyiségek nem párásodnak, ennek köszönhetően pedig nem is penészesednek, a kerámia tégla nedvességszabályozó képessége szinte páratlan.

Az Objekt téglák a belső teherhordó falakat nemcsak stabilitásuk, hanem éghetetlen mivoltuk miatt is rendkívül biztonságossá teszik. A tűzvédelmi szempontok 100%-os kielégítése mellett az Objekt téglafalak ellenállnak a fizikai és kémiai hatásoknak, élettartamuk évszázadokban mérhető.

Tovább a termékekhez!

Hasznosak lehetnek ezek az információk a környezetében élőknek? Ossza meg velük is!