Tisza ház
A minimalista megjelenésű TISZA házunkat praktikus otthonnak álmodtuk meg, amely jól kihasználható tereivel, helyiségeivel ideális induló vagy hétvégi háznak. A lakóház nappali tere közvetlen teraszkapcsolattal rendelkezik, amely által a kert és az udvar is a ház részévé válik. A tetőtér beépítésével kialakítható egy hálófülke, így szellős, de mégis praktikus érzést kelt a ház atmoszférája.
Főbb jellemzők
Bruttó alapterület: 30,15 m2
Össz. nettó alapterület (földszint + emelet): 30,00 m2
Hasznos alapterület (földszint + emelet): 30,00 m2
Terasz összesen: 18 m2
Tető típusa: nyeregtető
Szobák száma: nappali + 1 szoba
Fürdőszobák száma: 1
Szintek száma: 2
Épületmagasság: 4,14 m
Ideális: 2 fő

A Tisza ház Leier termékeinek nettó ára gyári átadással, fuvar nélkül:  4 100 000 Ft*


Termék neve

Szükséges mennyiség
Leier Kéregfal (LKF)
87 m2
Leier Mesterpanel (LMP)
8 m2
Leier LSK kémény
5,67 fm
Leier Zsalukő ZS15
1 m2
Leier Zsalukő ZS30
11 m2
Leiertherm 10/50 válaszfal tégla
10 m2
MDVA 100 áthidaló
1 db
Kaiserstein Taverna színes térkő
18 m2
Kerti szegélykő
13 fm
Betoncserép Toscana fekete
400 db
Kúpcserép Toscana fekete
15 db
Szellőzőcserép Toscana fekete
10 db

*A feltüntetett ár tájékoztató jellegű nettó termékár, nem tartalmazza a szállítás és a kivitelezés költségét valamint a további szükséges építőanyagok és épületszerkezetek (alapozás, aljzat, nyílászárók, szigetelések stb.) árát.

Tervezésre, kivitelezésre vonatkozó fontos információk

A Leier Hungária Kft. kivitelezést nem  végez, így kivitelezőről a megrendelőnek saját hatáskörben kell gondoskodnia. Az előregyártott szerkezetek kivitelezésére ajánlott partnereinket keresd kivitelezői adatbázisunkban. A honlapon közzétett, Leier termékekkel dolgozó kivitelezők listája nem teljes körű és kizárólag tájékoztató jellegű.

Fontos megjegyeznünk, hogy a vázlattervek nem helyettesítik az egyszerű bejelentéshez szükséges teljes tervdokumentációt. Azt az építtető a saját építészével készítteti el! A Leier vázlatterveit rendelkezésre bocsájtjuk továbbtervezésre szerkeszthető formátumban. Ennek díja a családi házak esetében 300.000 Ft + ÁFA, a garázsoknál 100.000 Ft+ÁFA, amely összeg a későbbi Leier építőanyag vásárláskor bármelyik viszonteladó partnerünknél levásárolható! Amennyiben minden Leier termék beépítésre kerül, a típustervet ajándékba adjuk! A módosított tervek alapján létrejött házakhoz szükséges Leier építőanyagokra is természetesen ingyenesen készítünk tájékoztató jellegű árajánlatot. A típusterv a komplett engedélyezési tervdokumentációval nem egyenértékű terv! Továbbiakért konzultáljon felelős építész tervezőjével!

Árakkal, kivitelezéssel kapcsolatos információk

Felhívjuk figyelmüket, hogy a Leier a típusházak ötleteit adja, illetve az ezekhez a házakhoz szükséges összes Leier építőanyag tájékoztató jellegű árkalkulációját.

*A feltüntetett árak tájékoztató jellegű nettó termékárak, nem tartalmazzák a szállítás és a kivitelezés költségét valamint a további szükséges építőanyagok és épületszerkezetek (alapozás, aljzat, nyílászárók, szigetelések stb.) árát. A szerződés Ön és építőanyag kereskedő partnerünk között jön majd létre.Az előregyártott elemeket az írásos rendeléstől számított akár 4-8 héten belül tudjuk az építési helyszínre szállítani.

Az előregyártott technológiával épített otthonok előnyei:

  • Rendkívül gyors helyszíni építés, amelyhez kevés szakemberre van szükség
  • Állandó, kiemelkedően jó minőségű rendszerelemek  
  • Méretpontos termékek, függőleges falak
  • Csökkentett mennyiségben van szükség zsaluzásra és vasalásra
  • A nagyméretű falpanelok folyamatos egymás mellé építésével gyorsan kialakítható a teljes falazat, amelybe már a gyártás során a
  • Szerkezet megépítése lényegesen gyorsabb és egyszerűbb, mint a hagyományos építési módoknál megszokott
  • Az építkezéseken elkerülhető a csúszás, az elemek a megrendelővel egyeztetett ütemterv szerint érkeznek az építkezés helyszínére

Leier Kéregfal (LKF):

  • Falvastagság: 20 cm
  • Nem igényel külső és belső oldali vakolást
  • A Leier Kéregfalat betonnal kell kitölteni

Amennyiben érdeklődik Típusházaink iránt vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot!
Kivitelezők mondták
Jelenleg is több, mint 10 Típusház építése van folyamatban, de hamarosan további projektek indulnak, amelyek között vannak 70 m2-től 270 m2-ig mindenféle típusú otthonok.

1 éve építünk Leier Típusházakat és Leier technológiával megvalósított egyedi tervezésű otthonokat. Azért szeretjük, mert innovatív, kiszámítható és minden a terveknek megfelelően alakul, ezért tud egy családi ház 6 hónap alatt elkészülni beköltözhető állapotra. Az előnye, hogy teljes értékű ház mind funkcionalitás, mind értékállóság szempontjából és bármelyik bank kedvező feltételekkel finanszírozza az építkezést ezzel a technológiával.

Kohlberger Bau Kft.
Kohlberger Bau Kft.
Hódos Krisztián - projektvezető