Garázs III.
Egy Leier Típusház tökéletes választás lehet azoknak, akik szeretnek előre tervezni és a terveiket pontosan és kiszámíthatóan megvalósítani, mind anyagi, mind ütemezési szempontból.
Variáció 1
Szükséges mennyiség
Leier Kéregfal (LKF)
56 m2
Leier Zsalukő ZS30
12 m2
A GARÁZS III.-hoz szükséges Leier termékek nettó ára összesen:
2 190 000 Ft*
Variáció 2
Szükséges mennyiség
Leier Kéregfal (LKF)
62 m2
Leier Üreges Födémpalló (LÜF)
47 m2
Leier előregyártott gerenda
1 db
Leier Zsalukő ZS30
14 m2
A GARÁZS III.-hoz szükséges Leier termékek nettó ára összesen:
4 060 000 Ft*
Variáció 3
Szükséges mennyiség
Leier Kéregfal (LKF)
61 m2
Leier Üreges Födémpalló (LÜF)
53 m2
Leier előregyártott gerenda
1 db
Leier Zsalukő ZS30
15 m2
A GARÁZS III.-hoz szükséges Leier termékek nettó ára összesen:
4 150 000 Ft*

*A feltüntetett árak tájékoztató jellegű nettó termékárak, nem tartalmazzák a szállítás és a kivitelezés költségét valamint a további szükséges építőanyagok és épületszerkezetek (alapozás, aljzat, nyílászárók, szigetelések stb.) árát.
Tervezésre, kivitelezésre vonatkozó fontos információk

A Leier Hungária Kft. kivitelezést nem  végez, így kivitelezőről a megrendelőnek saját hatáskörben kell gondoskodnia. Az előregyártott szerkezetek kivitelezésére ajánlott partnereinket keresd kivitelezői adatbázisunkban. A honlapon közzétett, Leier termékekkel dolgozó kivitelezők listája nem teljes körű és kizárólag tájékoztató jellegű.

Fontos megjegyeznünk, hogy a vázlattervek nem helyettesítik az egyszerű bejelentéshez szükséges teljes tervdokumentációt. Azt az építtető a saját építészével készítteti el! A Leier vázlatterveit rendelkezésre bocsájtjuk továbbtervezésre szerkeszthető formátumban. Ennek díja a családi házak esetében 300.000 Ft + ÁFA, a garázsoknál 100.000 Ft+ÁFA, amely összeg a későbbi Leier építőanyag vásárláskor bármelyik viszonteladó partnerünknél levásárolható! Amennyiben minden Leier termék beépítésre kerül, a típustervet ajándékba adjuk! A módosított tervek alapján létrejött házakhoz szükséges Leier építőanyagokra is természetesen ingyenesen készítünk tájékoztató jellegű árajánlatot. A típusterv a komplett engedélyezési tervdokumentációval nem egyenértékű terv! Továbbiakért konzultáljon felelős építész tervezőjével!

Árakkal, kivitelezéssel kapcsolatos információk

Felhívjuk figyelmüket, hogy a Leier a típusházak ötleteit adja, illetve az ezekhez a házakhoz szükséges összes Leier építőanyag tájékoztató jellegű árkalkulációját.

*A feltüntetett árak tájékoztató jellegű nettó termékárak, nem tartalmazzák a szállítás és a kivitelezés költségét valamint a további szükséges építőanyagok és épületszerkezetek (alapozás, aljzat, nyílászárók, szigetelések stb.) árát. A szerződés Ön és építőanyag kereskedő partnerünk között jön majd létre.Az előregyártott elemeket az írásos rendeléstől számított akár 4-8 héten belül tudjuk az építési helyszínre szállítani.

Amennyiben érdeklődik Típusházaink iránt vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot!
Kivitelezők mondták
Jelenleg is több, mint 10 Típusház építése van folyamatban, de hamarosan további projektek indulnak, amelyek között vannak 70 m2-től 270 m2-ig mindenféle típusú otthonok.

1 éve építünk Leier Típusházakat és Leier technológiával megvalósított egyedi tervezésű otthonokat. Azért szeretjük, mert innovatív, kiszámítható és minden a terveknek megfelelően alakul, ezért tud egy családi ház 6 hónap alatt elkészülni beköltözhető állapotra. Az előnye, hogy teljes értékű ház mind funkcionalitás, mind értékállóság szempontjából és bármelyik bank kedvező feltételekkel finanszírozza az építkezést ezzel a technológiával.

Kohlberger Bau Kft.
Kohlberger Bau Kft.
Hódos Krisztián - projektvezető