Leier klímafal
Leier
A Leier Hungária Kft. kínálatának újdonsága, hogy a kéregfalat kiegészítették modern felületfűtési és hűtési csövekkel: tehát a lemezekbe előre be van építve a fűtéshez szükséges gépészeti előkészítés.
Bővebben
Bővebb leírás

Gyorsaság, gazdaságosság, biztos működés és egyre gyakrabban a környezettudatosság – ezek az előnyök egyre több építkező számára fontos tényezők. Az előregyártás új innovációja a korszerű, a gépészet beszerelését könnyítő klímafal is ezekre az igényekre ad választ.

Ismerje meg a Leier kínálatának új elemét!

A Leier Hungária Kft. kínálatának újdonsága, hogy a kéregfalat kiegészítették modern felületfűtési és hűtési csövekkel: tehát a lemezekbe előre be van építve a fűtéshez szükséges gépészeti előkészítés. Az így létrejött új, modern előregyártott építőelem kapta a Leier Klímafal nevet. A kéregfalba épített csővezetékek egyaránt alkalmasak fűtő- és hűtővíz szállítására akár hőszivattyú kiszolgálására is. Ennek eredménye, hogy a falazat jelentős szerepet játszik az épület kellemes klímájának kialakításában, hűtésében és fűtésében egyaránt. A falba épített csőrendszerek az épület betonszerkezetét használják a hőcseréhez, így lesz teljes a klíma: télen sugárzó hőt, nyáron pedig kellemes hűtő hatást biztosítanak zavaró légáramlatok és hőmérséklet ingadozás nélkül. A Leier klímafal nagy teljesítőképességével és rövid reakció idejével a modern épületek lakóinak mai komfortérzet iránti igényét messzemenőkig szolgálja. Ahogy azt már az előregyártott elemektől megszokhattuk, számos előnyt kínálnak a kivitelezés helyszínén – most sincs ez másképp. A Klímafal esetén a csövek és az esetleges elektromos dobozok beépítése nagymértékben meggyorsítja a fűtési és az elektromos rendszer kiépítését, így kevesebb az élőmunka igény, ezen felül elegendő a födémlemezek alját csak glettelni, tehát megspórolható a vakolás.


Szerkezettervező cégek, kollégák

Iratkozzon fel hírlevelünkre!