Méretre gyártott Durisol falelem
Durisol
A nagy felületű, emeletmagas kéregfalelemek – az adott esetben szükséges falazóelem-típusból – a gyártóüzemben készülnek úgy, hogy az egyes Leier Durisol falazóelemeket egymásra ragasztják. Ezáltal a Leier Durisol elemek optimális épületfizikai tulajdonságai (hőszigetelés, hőtárolás, zajcsillapítás és a páradiffúzió) megmaradnak.
Bővebben
Bővebb leírás

Durisol külső és belső kéreg - a fabeton anyagának minden előnyével. A falelem tartalmazza a hőszigetelést és már a gyártóüzemben közel készre, akár betonnal is nagyrészt kitölthető. Ezáltal az építés helyszínén a kivitelezési idő rendkívüli módon lerövidül és lényegesen kevesebb az élőmunka igény. Gyakorlatilag bármilyen tervezésű házhoz tudunk ilyen falelemeket előre, az egyedi igényeknek megfelelő méretekben legyártani.

Időmegtakarítás
A falazóelemek hagyományos építésével szemben a kéregfalelemekkel történő építés jelentős időt takarít meg az építési helyszínen. A kéregfalelemek elhelyezése kb. 0,15 óra/m2 időt igényel, beleértve az elemek betonnal való kitöltését.

Nincs vágási hulladék

A falazóelemek hagyományos beépítésével szemben a kéregfalelemekkel való építés esetében nem szükséges a raktározás, illetve az esetleges vágási hulladék elhelyezése.

Emeletmagas betonozás

A Leier Durisol kéregfalelemes építési mód lehetővé teszi, hogy az emeletmagas elemeket egy lépésben töltsék ki betonnal. Ez lényegesen
leegyszerűsíti a logisztikát az építési helyszínen (kevesebb betonozási művelet).

A honlapon szereplő fotók, ábrák tájékoztató jellegűek, a színek a valóságtól eltérhetnek. A Durisol elemeknél azonos színű blokkok közt árnyalatnyi színeltérés lehetséges.

Egyéb jellemzők
Kiváló zajelnyelő és léghanggátló képesség
Kiváló zajelnyelő és léghanggátló képesség
Egyszerű, gyors beépíthetőség, Környezetbarát alapanyagból készül
Egyszerű, gyors beépíthetőség, Környezetbarát alapanyagból készül

Iratkozzon fel hírlevelünkre!