Ajándék térkő és kerítés járhat a Leier rendszerházhoz

Különleges akcióval köszöntjük az őszt, amely nagy gondot vesz le a közeljövőben építkezést tervezők válláról. Gyakori probléma, hogy mire a ház felépül, a költségvetés kimerül, a térkőre és a kerítésre pedig már nem marad keret…

Aki igénybe veszi legújabb ajánlatunkat, annak nem kell aggódnia emiatt: szeptembertől a Leier-rendszerházak és előregyártott Leier-betonelemekből épített típusházak mellé ajándék térkő és akár ajándék kerítés járhat!

Hogy mit is takar a „rendszerház” kifejezés? Olyan családi házat, amelyben a tégla, a cserép, a kémény és az áthidaló is Leier-gyártmány. Amennyiben ez teljesül, 100 m2 térkövet adunk ajándékba, amely bőven elegendő egy kényelmes terasz, járda és kocsibeálló kialakításához. A térkövet széles kínálatunk több típusából választhatja ki az építkező, így biztosan talál az új otthona stílusához passzoló burkolatot. A színválaszték is nagy, 10 árnyalat található a palettán, a modern antracittól a mediterrán jellegű sepiáig. Az akcióval akár 700 ezer forintot is megtakaríthatunk, ami az építkezés végén nagy könnyebbséget jelent.

De ez még nem minden: aki a háza födémelemeit is a Leiertől vásárolja meg, a térkövön felül ajándékba kapja a kerítésköveket és -fedlapokat is. Összesen négy raklapnyit, amivel további több százezer forintot spórolhat. Persze a felsoroltakon túl is számos Leier-termékkel emelhetjük házunk minőségét. Többek között betonlépcsőt, térkövet, teraszlapot, sőt, Durisol magaságyást is találhatnak termékeink között.

Jó hír, hogy az energiaválságból kilábalva az építőanyagok ára visszacsökkent közel a válság előtti szintre, idén év eleje óta 20-40%-kal csökkentek az árak. Az építkezés mellett szól az is, hogy az építőipari csúcs lecsengésével a szakemberek is rövidebb határidővel vállalnak munkát, mint például egy évvel ezelőtt, azaz már nem kell hosszú hónapokat várni egy-egy mesterre. Így belátható időn belül felépíthetjük új otthonunkat, rendszerház akciónk pedig – akárcsak a stílusos térkő és kerítés – felteszi az i-re, azaz az új házra a pontot.       

Az akció az előregyártott betonelemeinkből felépülő típusházainkra is vonatkozik, amelyek minden eddiginél gyorsabbá és egyszerűbbé teszik a házépítést: segítségükkel néhány nap alatt, minimális munkaerőigénnyel felhúzható egy családi ház. Jelenleg 20 típusházból választhatunk, a 30m2-estől a 150 m2-es családi otthonig, de a tervek személyre is szabhatók. Sőt, az ilyen házat választók most nemcsak a térkövet és a kerítéskövet, hanem a tervdokumentációt is ajándékba kapják.

Bővebb információ: https://www.leier.hu/hu/rendszerhaz-akcio