Vasútépítési termékek

Kábelcsatorna rendszerek

Kábelcsatorna rendszerek

Az elmúlt években megnövekedtek a szállítási igények. Ahhoz, hogy a közúti szállítások egy része gazdaságosan átirányítható legyen vasúti pályákra, a meglevő vasúti infrastruktúra felújítása, fejlesztése szükséges. Ez az elmúlt években az országos vasúti fővonalakon elkezdődött, folyamatban van, s remélhetőleg folytatódik.

Peronelem

Peronelem

A vasúti közlekedés fejlesztéséhez kapcsolódó pályaudvari rekonstrukciók során az utasok számára épitett várakozó peronokat a kényelmes be és kiszálláshoz a vagonok ajtajához viszonyítva megfelelő magasságúra emelik.

Előregyártott sorompó kapcsolóház

Előregyártott sorompó kapcsolóház

A Leier Hungária Kft. új automata sorompó kapcsolóháza a nagyvasúti beruházások kapcsán lehetőséget nyújt a biztosító berendezések biztonságos elhelyezéséhez. A Leier Hungária Kft. a hazai infrastruktúra rohamos fejlődéséhez a vasúti beruházások résztvevői számára egy előregyártott technológiával készített termékkel járul hozzá. Az előregyártott termékek kényelmes és gyors beépítést tesznek lehetővé.

Kábelszekrények, kábelaknák

Kábelszekrények, kábelaknák

A vasutak vezérléstechnikai, védőcsövekben elhelyezett energetikai és távközlési kábelrendszerek elterjedésével igény mutatkozott a lakott területen belül és kívül kialakított rendszerek csomóponti vagy szakaszoló aknáira. Az aknák lehetővé teszik az érkező és továbbvezetett kábelek rendezett elhelyezésére, ahol azok csatlakozásai és befűzéseire biztosít megfelelő helyet.

Feliratkozás hírlevélre