PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Vasútépítési termékek


A Leier vasútépítést támogató előre gyártott elemei gyors és szakszerű munkát tesznek lehetővé, a magas minőségi elvárások maximális betartása mellett. Az előre gyártott sorompó kapcsolóház, a Leier peronelemek, valamint a föld alatti kábelfektetés lehetőségét megteremető kábelcsatorna elemek szigorú szakmai követelményeknek felelnek meg, és az előzetes anyagválogatásnak köszönhetően hosszú élettartammal bírnak.

A vasúti átjáróknál telepített sorompók megfelelő működését teszi lehetővé a Leier sorompó kapcsolóháza, amely a sorompók működtetéséért felelős berendezés védelmét biztosítja. A biztonságos körülmények közé helyezés elengedhetetlen a biztonságos és szabályos működéshez. A Leier vasúti kapcsolóháza könnyen szállítható, az egyszerű mozgathatóság pedig a beépítés során tesz nagy szolgálatot az építtetőnek. A kapcsolóház biztonsági ajtóval, illetve belső felülete a betonba épített rögzítő sínekkel van felszerelve, erősen lehet rögzíteni a peronhoz, és az idegenek bejutása ellen is védelmet nyújt.

Megválaszolatlan kérdései maradtak? Termékmenedzserünk segít a további kérdések megválaszolásában!

Termékmenedzserek megjelenítése!

Fontos, hogy a műszerek olyan környezetben legyenek, ahol sem az időjárás, sem pedig illetéktelen személyek nem tehetnek kárt benne. A Leier előre gyártott kapcsolóházai a nemzetközi és a vonatkozó MÁV szabványoknak egyaránt megfelelnek. A szellőzőablak és a biztonsági ajtó egyaránt vandálbiztos, a helyszínre szállítva a rögzítésen és a bekötésen túl további munkát nem kíván (készre szerelve szállítjuk).

A Leier peronelemei a vasúti közlekedéssel járó zajok csökkentése érdekében lettek kifejlesztve, amely úgynevezett magasított peron kialakítását teszi lehetővé. A Leier peronelem a vasúti sín felőli oldalán Durisol hangelnyelő felülete esztétikus megjelenést biztosít a peronnak, továbbá elősegíti a zajártalmak csökkentését. A Durisol már 40 éve van jelen a nemzetközi piacon, és hangelnyelésben minduntalan jelesre vizsgázik. A Leier peroneleme 14dB zajelnyelést képes produkálni, ennek köszönhetően a vasút környékén élők nyugalmához nagyban hozzájárul. Karbantartása nem igényel különleges eljárást, csupán felületi tisztántartása indokolt.

A föld alá telepített kábelek korszerű vezetését segíti a Leier kábelcsatorna, amely minden olyan rendszernél alkalmazható, ahol kisfeszültségű távközlési, biztosító berendezési, illetve kommunikációs kábeleket kell a föld alá telepíteni. A Leier kábelcsatornái a nagyfeszültségű (max. 1 kV) vezetékek fektetése során is alkalmazható. Kábelcsatorna-rendszerünk alkalmas a vasúti pályaudvarok mellett a metróállomások, valamint vágánypályák menti kábelvezetésre. Tetszőleges hosszban, a különböző méretű és funkciójú csatornaelemek a különböző elektromos, vagy optikai kábelek, továbbá ipari csarnokok föld alatti elektromos hálózatának kiépítésére is használhatók.

Megválaszolatlan kérdései maradtak? Termékmenedzserünk segít a további kérdések megválaszolásában!

Termékmenedzserek megjelenítése!

Tovább a termékekhez!