PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Tégla

Egy építkezés során kiemelten fontos, hogy milyen alapanyagokat használunk fel, hisz otthonunk, épített környezetünk a legtöbb esetben több generációt is szolgálni fog. Fontos szempont a tartósság és a tartószerkezeti megbízhatóság. Falazóelem termékkínálatunkkal minden igényt kielégítünk, stabil alapot biztosítunk a megálmodott épülethez, legyen az családi ház, társasház, műhely vagy pince. Minden építmény más és más, épp ezért kiemelten fontos körültekintően tájékozódni, hogy ebből a termékcsoportból mi az, ami az elképzelésünkhöz és lehetőségeinkhez leginkább illik.


A Leiernél évtizedek munkájával elértük, hogy építőanyagaink a legmagasabb műszaki és minőségi követelményeket is kielégítik. Különböző felépítésű tégláinkat bátran ajánljuk mindenkinek, hiszen cégünk komoly szakértelemmel és több éves tapasztalattal rendelkezik e területen is.

Általános kerámia tégláink, valamint professzionális és korántsem hétköznapi megoldást nyújtó falazóelemeink a jelenleg elérhető legmagasabb műszaki színvonalat képviselik. Legyen szó teherhordó falakról, vagy akár egy térhatároló válaszfalról, a Leier tégla pont azt nyújtja, amit kell: biztonságot és egyszerűséget.

További termékinformációkért kérjük, keresse fel az Önhöz legközelebb lévő viszonteladó partnerünket!

Viszonteladók megjelenítése!

Az égetett kerámia téglák nem véletlenül az egyik legősibb és legszélesebb körben elterjedt építészeti elemek. Pozitív tulajdonságainak sokasága miatt a családi házaktól az ipari épületekig minden téren megfelelőek. A téglából épített falazatok gyorsan és könnyen kivitelezhetőek, anyaga miatt pedig az épület hőháztartása optimális lesz. Az építészeti technika fejlődésével az első tégláktól mára már eljutottunk oda, hogy sokféle méretű, különböző szerkezetű falazó elem közül választhatunk.

Széles termékválasztékunk biztosítja, hogy ebből a remek építőanyagból minél több félével tudjunk szolgálni a vevőink számára, hiszen nem mindegy, hogy külső falról, teherhordó falról, válaszfalról, vagy például hanggátló falról van szó. A megfelelő méretű és felépítésű falazóelem kiválasztásával bármilyen típusú fal kivitelezése megoldható, a kerámia téglát nem túlzás univerzális építőanyagnak nevezni.

A Leiernél rendkívül fontosnak tartjuk, hogy az általunk előállított építőanyagok harmonizáljanak a természettel, a környezet védelme számunkra fontos. Tégláink természetes alapanyagokból készülnek, amit az újra felhasználhatóság miatt is fontosnak tartunk.

Házépítés előtt álló ügyfeleinknek elsősorban a kerámia tégláinkat ajánljuk, ennek oka a téglával kapcsolatos több évszázados tapasztalat, és annak megannyi pozitív tulajdonsága, amely otthonossá és biztonságossá teszi a házat. A tégla remek hangszigetelő, ami elengedhetetlen tulajdonsága egy építőanyagnak, ha nyugodt, csöndes otthont szeretnénk. A téglából épült házak helyiségei nem párásodnak, és emiatt nem is kell tartani a penésztől. A téglának megvan az a jó tulajdonsága, hogy a saját tömegének negyedét képes felvenni nedvességben, ezzel optimális szinten tartja a párát a helyiségekben.

Az optimális hőháztartás tekintetében élen jár: nyáron hűvösen tartja a lakást, télen viszont nem engedi kihűlni a jól megtervezett falazat a kitűnő hőtartása miatt. Belső anyagszerkezete miatt gazdaságosan fűthető szobákat eredményez.
A kerámia téglából épült falak élettartama több mint 100 év is lehet a megfelelő karbantartás mellett, a fizikai és kémiai hatásoknak ellenáll. Tűzvédelmi szempontból is remek, anyaga ugyanis nem éghető, ezzel is a biztonságos otthon megteremtéséhez járul hozzá.

Megválaszolatlan kérdései maradtak? Kérjen segítséget az Önhöz tartozó területi képviselőtől!

=> ¤

Legyen szó belső-, vagy külső falról, a Leier a legjobb hő- és hangszigetelő téglákat nyújtja Önnek. Célunk, hogy a maximális minőség mellett idő-, anyag- és pénztakarékos megoldásokkal szolgáljuk ki a vásárlóinkat és az építőipart.

Tovább a termékekhez!