PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Durisol magaságyás – egyedülálló technológia!

A kertészeti technológiák és módszerek fokozatosan fejlődnek, aminek köszönhetően egyszerűbben termelhetjük meg saját kertünkben a zöldségeinket. A Leier segítségével Ön is megvalósíthatja saját magaságyását, amely számos előnyének köszönhetően egyre népszerűbb, használata Magyarországon is gyorsan terjed.

A magaságyás lényege, hogy körülbelül asztalmagasságú „kazettákban" folyik a vetemények művelése, bár nem ritkán dísznövényeket is ültetnek a magaságyásba. A módszer családi kertekben éppúgy használható, mint iskolák vagy éppen szociális otthonok esetében.

A magaságyás ott is lehetővé teszi a termelést, ahol különben nem lenne erre lehetőség, például a rendelkezésre álló talaj minősége miatt. A magaságyás sokkal kényelmesebben megművelhető, nem kell görnyedezni, a gyomlálás egyenes derékkal is végezhető.

A környezetbarát Durisol építőelemekből összeállítható magaságyás falazatát tetszőleges méretűre és formájúra szabhatjuk. A Leier, mint a Durisol elemek kizárólagos magyarországi forgalmazója többféle méretben és alakzatban összeállított szettjeit ajánlja. Az előregyártott elemek könnyen, bármilyen kertészeti vagy építészeti előképzettség nélkül összeállíthatók.

Durisol magaságyás

Feliratkozás hírlevélre