PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Beton falazóelemek

Egy építkezés során kiemelten fontos, hogy milyen alapanyagokat használunk fel, hisz otthonunk, épített környezetünk a legtöbb esetben több generációt is szolgálni fog. Fontos szempont a tartósság és a tartószerkezeti megbízhatóság. Falazóelem termékkínálatunkkal minden igényt kielégítünk, stabil alapot biztosítunk a megálmodott épülethez, legyen az családi ház, társasház, műhely vagy pince. Minden építmény más és más, épp ezért kiemelten fontos körültekintően tájékozódni, hogy ebből a termékcsoportból mi az, ami az elképzelésünkhöz és lehetőségeinkhez leginkább illik.


A Leier az elmúlt 30 év alatt Magyarországon piacvezetővé lépett elő az építőanyag-gyártás területén. Az osztrák cégcsoport meghatározó a régióban, hét magyarországi betonüzemével, valamint két téglagyárával emelkedett ki a versenytársak közül az elmúlt években.

A beton magasépítő termékek magyar előállító üzemekben készülnek, folyamatosan ellenőrzött munkafolyamatok mellett, a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelve. Üzemeinkben a következő fő termékcsoportokba sorolható beton elemeket készítjük: beton zsaluzóelemek, beton üreges falazóelemek teherhordó és nem teherhordó falakhoz, beton üreges válaszfalelemek, beton béléselemek, méretre gyártott betonelemek.

A Leier termékválasztéka széleskörű, így gondoskodunk arról, hogy minden falszerkezet típushoz találjon nálunk falazóelemet. A tervezési-kivitelezési szakaszban nagyban megkönnyítik a munkát a Leier falazati rendszerei, amelyek a fő- és kiegészítő elemekkel együtt eredményeznek könnyű és hatékony falazási munkafolyamatokat.

További termékinformációkért kérjük, keresse fel az Önhöz legközelebb lévő kereskedő partnereket!

Kereskedőpartnerek megjelenítése!

Általánosságban elmondható, hogy a Leier beton falazóelemek a nyomószilárdság tekintetében minden követelménynek megfelelnek, viszont alapanyaguknál fogva a hőtechnikai követelmények terén elmaradnak a kerámia téglák hasonló mutatóitól. Ezeket az építési elemeket nem családi házak lakószintjeinek falazására gyártjuk, bár meg kell jegyeznünk, hogy adott körülmények között a lakóépületek esetében is megállják a helyüket.

A Leier beton falazóelemeit a falszerkezet utólagos hőszigetelése mellett alkalmazzák még térelhatároló falazatok építésénél, lakó-, üdülő-, közösségi-, ipari-, mezőgazdasági és közlekedési épületeknél egyaránt. A különböző méretű és kialakítású beton falazóelemek közül biztosan mindenki megtalálja azt a fajta elemet, amelyre szüksége van.

Természetesen szó sincs arról, hogy ezek a falazóelemek kevésbé keresettek lennének, mint más építőelemek. A beton építőanyagok szerepe és funkciója is megvan, egy pincehelyiség, vagy egy fűtött környezet válaszfalának például nem szükséges drágább építőelemből állnia.

A Leier beton építőelemei a falazat kialakítása mellett a támfalak, kerítéslábazatok, vagy éppen kerítésfalak megépítésére is alkalmasak. A beton zsaluzóelemek kombinálva tökéletes megoldást nyújtanak ezekben az esetekben.

A beton falazóelem olcsó és tartós megoldás, valamint kiegészítő szigeteléssel megoldható a beton falazóelem alkotta fal hőszigetelése is, de bizonyos esetekben ez teljesen felesleges.

A legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő Leier beton falazóelem a legjobb választás, ha könnyen használható, időtálló építőanyagra van szüksége.

Megválaszolatlan kérdései maradtak? Kérjen segítséget az Önhöz tartozó területi képviselőtől!

=> ¤

Tovább a termékekhez!