Álláshirdetések

A sikerért dolgozunk

Cégünk mindig nagy hangsúlyt fektetett a fiatalok foglalkoztatására. A kellőképpen motivált és magasan képzett fiataloknak jó esélye van az érvényesülésre a Leier-cégcsoportnál. A "munkarotáció" egyrészt segít abban, hogy mindenki megtalálja az egyéniségének leginkább megfelelő munkakört, továbbá egyes területekről legalább az alapvető ismereteket megszerezhesse. A "képzés a munkában" lehetőséget nyújt a fiatal munkavállalóknak arra, hogy egy adott területet a lehető legjobban elsajátítsanak és ténylegesen értsenek munkájukhoz. A külföldi tapasztalat nagyon fontos, hiszen befolyásolja az emberek felfogását, szemléletét. Mivel a Leier-cégcsoport 6 országban is jelen van, ezért a lelkes és motivált fiatalok előtt nem is sejtett lehetőségek nyílnak meg. Mindezek mellett oktatások és továbbképzések segítik a dolgozók munkáját.

Ha úgy gondolod, hogy beleillesz a csapatba - ha szereted a kihívásokat és részese szeretnél lenni egy folyamatosan fejlődő vállalkozáscsoportnak - jelentkezz!

JELENTKEZÉS

Álláshirdetés - betonelemgyártó

 

A Leier Hungária Kft. győri betonelemgyára munkatársat keres betonelemgyártó munkakörbe előregyártott falak és födémek gyártásához.

Tovább

Álláshirdetés - pénzügyi asszisztens

A Leier Hungária Kft. győri központjába keres munkatársat

a pénzügyi igazgatóság titkársági, asszisztensi feladatainak ellátására

Tovább

Álláshirdetés - villanyszerelő

A Leier Hungária Kft. mátraderecskei telephelye munkatársat keres

villanyszerelő végzettséggel gépkezelő,

munkakörbe.

Tovább

Álláshirdetés - gépkezelő

A Leier Hungária Kft. mátraderecskei telephelye munkatársat keres

lakatos végzettséggel gépkezelő,

munkakörbe.

Tovább

Álláshirdetés - HEGESZTŐ-LAKATOS

A Leier Monolit Kft., ácsi telephelye

HEGESZTŐ-LAKATOS MUNKATÁRSAT

keres.

Tovább

Viszonteladóink