PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Peronelem

A vasúti közlekedés fejlesztéséhez kapcsolódó pályaudvari rekonstrukciók során az utasok számára épitett várakozó peronokat a kényelmes be és kiszálláshoz a vagonok ajtajához viszonyítva megfelelő magasságúra emelik.

Az újonnan készülő, szabványosított magasságú peronok oldalfalát, a funkciója szerint támfalként működő peronelemet ma már a korszerű építéstechnológiai követelményeknek megfelelően a helyszíni betonozást az előre gyártott, magas műszaki színvonalú vasbeton termékek váltják fel. A peronelemek beépítési helye, közvetlenül a vasúti pálya mellett található, mely egyben a közlekedési zajforráshoz való közelséget is jelent. Ezért a kötöttpályás közlekedéssel járó vasúti zajok csökkentése érdekében fejlesztettük ki az LP 55 alap típus mellett, az LDP 55 elnevezésű zajelnyelő peronelemet.

Peronelem

A vasúti sín felőli látszó oldalon az egyedi Durisol hangelnyelő felületképzés látható, mely mintázatával, anyagában színezett kivitelével hozzájárul a peronok esztétikus megjelenéséhez.

A Durisol zajárnyékoló rendszerek már több mint 40 éve a piacon bizonyították kiváló zajelnyelő tulajdonságukat, a termék 14dB zajelnyelést képes produkálni, ezzel járul hozzá az ott élők nyugalmához.

Karbantartási igénye a felület tisztán tartásán kívül több teendővel nem jár.

Megválaszolatlan kérdései maradtak? Termékmenedzserünk segít a további kérdések megválaszolásában!

Termékmenedzserek megjelenítése!

 

Feliratkozás hírlevélre