PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Kábelcsatorna rendszerek

KábelcsatornaAz elmúlt években megnövekedtek a szállítási igények. Ahhoz, hogy a közúti szállítások egy része gazdaságosan átirányítható legyen vasúti pályákra, a meglevő vasúti infrastruktúra felújítása, fejlesztése szükséges. Ez az elmúlt években az országos vasúti fővonalakon elkezdődött, folyamatban van, s remélhetőleg folytatódik.

A kor követelményeinek megfelelő felújítások, átépítések megkövetelik a magas színvonalú, minőségi műszaki termékek, berendezések, technológiák alkalmazását. Ezen magas követelmények figyelembe vételével kezdte el a Leier Hungaria Kft. azon termékeinek fejlesztését, gyártását, melyekkel szerepet akar vállalni a korszerű vasút megvalósításában.

A kábelcsatorna elemek föld alá telepített kábelek korszerű vezetésére, kötések, csomópontok, elágazások biztonságos kialakítására készülnek. Alkalmazható minden olyan rendszer építésénél, ahol kisfeszültségű távközlési, biztosító berendezési, kommunikációs kábeleket, és/vagy nagyfeszültségű (max. 1 kV) vezetékeket kell föld alá telepíteni lakott területen belül vagy kívül.

A rendszer lehetőséget biztosít kis- és nagyfeszültségű kábelek egy, osztott csatornában történő elhelyezésére is. Kábelcsatorna rendszerünk alkalmas vasúti pályaudvarok, metróállomások ill. vágánypályák menti kábelvezetésre tetszőleges hosszban, különböző elektromos vagy optikai kábelek hálózatának építésére, kereskedelmi épületek, ipari csarnokok földalatti elektromos hálózatának kialakítására, vagy az építés alatti ideiglenes kiszolgáló vezetékek elhelyezésére.

A rendszer rendelkezik a MÁV Pályavasút Üzletág Távközlő-, Erősáramú- és Biztosítóberendezési Főosztály alkalmazási engedélyével.

Megválaszolatlan kérdései maradtak? Termékmenedzserünk segít a további kérdések megválaszolásában!

Termékmenedzserek megjelenítése!

Kábelcsatorna elem

A kábelcsatorna rendszer fő eleme a kábelcsatorna-vályú. A vályúelemeket négy egyenes és két iránytörő típusban gyártjuk.

Iránytörő elem:


 

Feliratkozás hírlevélre