PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Mélyépítési termékek


A Leier olyan föld alá épített csatornarendszer-elemeket ajánl az időtálló megoldások hívei figyelmébe, amelyek egyszerű telepítésükkel és környezettudatos felhasználásukkal bátran nevezhetők a jövő mélyépítési elemeinek. A robosztus vasbeton elemek felhasználásával rendezett épített környezet hozható létre, és biztonságosan vihetők a föld alá egyes épület körüli funkciók. A korszerű csatornaépítéssel szemben támasztott elvárásoknak minden tekintetben megfelelő Leier mélyépítési elemek minden igényt kielégítő variációban készülnek, hogy minden funkció kivitelezhető legyen a megbízható Leier építési elemekkel.

A Leier hagyományos csap-hornyos betoncsövei és az azokhoz tartozó kiegészítőik legfőbb előnye a gyors telepítés lehetősége. Az előre gyártott elemek a korábbi gyakorlatnál jóval gyorsabban telepíthetők, amennyiben az aljzat előzetesen elő lett készítve, és a stabilitást adó tömörítés is elkészült. A tokos-talpas betoncsövek integrált gumigyűrűs csatlakozással lettek ellátva, ezzel is biztosítva a szivárgás elkerülését.

Megválaszolatlan kérdései maradtak? Termékmenedzserünk segít a további kérdések megválaszolásában!

Termékmenedzserek megjelenítése!

A vasbetonból készült különböző méretű akna és hozzá tartozó elemeik lehetővé teszik, hogy bármilyen mértékű tárolási és vízelvezetési igény teljesíthető legyen a Leier mélyépítési elemeivel. Előfordulhat, hogy a széles méretválaszték ellenére mégsem találja meg azt a vasbeton terméket, amire szüksége van, ebben az esetben természetesen egyedi igények szerinti gyártásra is van lehetőség.

A Leiernél a standard mélyépítési vasbeton elemeken túl a speciális igényekre is tekintettel vagyunk. Klasszikus víznyelő aknánk lehetőséget nyújt az esővíz csatornában történő elvezetésére, az előre gyártott akna a víznyelő gyorsabb telepítését teszi lehetővé az útszakasz, vagy járdaszegély mellett. Cégünk rendszerben gondolkodik, mélyépítési elemeink precízen illeszkednek egymáshoz, a csaphornyos rendszer és a cementhabarcs együtt gondoskodik a megfelelő vízzárásról.

A vízóra akna építésével járó hosszadalmas munkálatoknak inthet búcsút, aki a Leier előre gyártott vasbeton vízóra aknáját választja. A hágcsós kivitelben is rendelhető akna akár a 250 kN terhelésűre tervezett felületbe is beépíthető, alkalmazását talajvíztől mentes helyen javasoljuk. Egyedi vasbeton aknáink segítségével a csapadék gyűjtése akár szeparáltan is végezhető. Minden esetben megrendelésre, egyedi rajz alapján készítjük a vasbeton tartályokat, a méretezéskor figyelembe tudjuk venni azt is, ha a tartályt terhelés alá tervezik beépíteni.

A Leier magyarországi üzemeiben gyártja a mélyépítési vasbeton elemeit, az alapanyag kiválasztásától a szállítási szakaszig végig szigorú ellenőrzésnek vetik alá az építési elemeket. A csaphornyos rendszerű mélyépítési-rendszereink vízzárásáról cementhabarcs gondoskodik, az általunk kialakított rendszernek köszönhetően a mélyépítési rendszerek építése rendkívül egyszerű és időtakarékos lesz.

Kollégánk segít a további kérdések megválaszolásában, elérhetősége itt található!

Termékmenedzserek megjelenítése!

Tovább a termékekhez!