PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

LeierPLAN 44 iSO+

LeierPLAN 44 iSO+

A LeierPLAN 44 iSO rendszer a jelenleg elérhető legmagasabb műszaki színvonalat képviseli a falazórendszerek között. Elsősorban családi házak építésére ajánljuk, hiszen tervezése során azon két legfontosabb célt fogalmaztuk meg, hogy a lehető legkedvezőbb hőszigetelő képességgel rendelkezzen, és a falazási munkafázis egyszerűen, gyorsan elvégezhető legyen.

 

Az energiatudatos házak építése során - a hőszigetelés mellett - rendkívül fontos a kiemelkedően magas minőségű kivitelezés és ezzel párhuzamosan az épület fűtött terét határoló, az ún. termikus burkot képező szerkezetek nagyon jó légzárása. A nagy méretpontosságú elemekből, ragasztott technológiával épített falak jól illeszkednek egy ilyen magas minőségű kivitelezési környezetbe. Mivel ez a technológia pontosabb, jobban tervezhető, ezért nagyobb megbízhatósággal lehet számítani a katalógusbeli hőtechnikai értékek teljesülésére.


További termékinformációkért kérjük, keresse fel az Önhöz legközelebb lévő viszonteladó partnerünket!

Viszonteladók megjelenítése!

A téglában lévő grafit hőszigetelés a használatban lévő egyik legjobb hőszigetelés. Szürke színű, expandált polisztirol hőszigetelő anyag, mely speciális összetételének köszönhetően a kőzetgyapotnál lényegesen kedvezőbb  hővezetési tényezővel rendelkezik (U=0,15 W/m2K), így nincs szükség további szigetelésre, jelenleg is teljesíti a szigorodó előírásokat.

A csiszolt technológiának köszönhetően a falazás gyorsabb ütemben, minimális vízbevitellel végezhető. A hőszigetelésnek a falazóelem belsejébe való helyezése révén megspórolható a külső hőszigetelés ragasztásának, dűbelezésének költsége; valamint a kevesebb kiegészítő, rögzítő szerkezet alkalmazása miatt kisebb a hibalehetőség is.
További előnyt jelent, hogy ennek a falazóelemnek az esetében a hőszigetelést nem pusztán a vékonyvakolat és a glettelő réteg, hanem a tégla külső kerámiarétege védi a mechanikai igénybevételekkel szemben.

Műszaki adatok:

LeierPlan 44 iSO+
TULAJDONSÁGOK ÉRTÉK DIMENZIÓ
Méretek 44x25x24,9 cm
Szükséglet 16 db/m2
Bruttó száraz testsűrűség 605 kg/m3
Névleges súly 16,6 kg
Deklarált nyomószilárdság 11 N/mm2
Egyenértékű
hővezetési tényező
0,07 W/mK
Hőátbocsátási tényező
(U.terv, fal.)
0,15 W/m2K
Súlyozott laboratóriumi
léghanggátlási szám
44 (-1,-2) dB
Tűzállósági osztály B  

 

Megválaszolatlan kérdései maradtak? Kérjen segítséget az Önhöz tartozó területi képviselőtől!

=> ¤