PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Rézsűkövek, kiegészítők, virágtartó

Meredekebb kertviszonyok nemcsak a speciális terepen elhelyezkedő telkek esetében jellemzőek, a kert- és tájépítészet régóta rézsűkövekkel „fogja meg" a lejtős, lankás, meredek szakaszokat. Teraszok, vagy sziklakertek kialakításánál ugyanúgy jól jöhet, mint a garázslejáró övezte oldalfalak díszítésénél, vagy természetes zajgátló falak, töltések felépítésénél.

A Leier esztétikus beton rézsűkövei természetesen illeszkednek a falba, a zöld növényzettel remekül harmonizálva adnak különleges hangulatot a kertnek. A rézsűkövek amellett, hogy biztonságosan és stabilan fogják a falat, a növények optimális fejlődéséhez is biztosítják azt a méretű felületet, ami elegendő, hogy valódi zöld falat kapjunk. Méreténél fogva kellő mennyiségű termőföld tárolását teszi lehetővé, ez pedig a beültetett növények gyökereztetésénél és fejlődésénél döntő tényező lehet.

Ha élőben szeretné megtekinteni a terméket kérjük, keresse fel mintakertjeinket vagy kereskedő partnereinket!

Viszonteladók megjelenítése!

A növények amúgy is szeretik a lépcsőzetes elrendezésű területeket, a Leier rézsűelemeivel pedig minden lehetőség adott, hogy ezt kiépítsük. Az elemek kisméretűek és tömegük is viszonylag alacsony, ezért a rézsűburkolat gyors és egyszerű felépítése garantált. A Leier rézsűelemek nútolt kialakításúak, ennek köszönhetően a csepegtetős öntözőrendszerek telepítése sem okozhat nagyobb bonyodalmat, mint más kerti építőelemek esetén.

Fontos megjegyeznünk, hogy a rézsűburkolat nem pusztán esztétikai, vagy kertépítészeti szempontok miatt lett rendkívül népszerű építőelem. A szakszerűen felépített rézsű, vagy támfal teljesen biztonságos, és nagy esőzések idején sem kell attól tartanunk, hogy esetleg megcsúszik a fal, vagy a domb. A rézsűkövek lejtőstabilizáló szerepe elengedhetetlen a biztonságos kert megteremtéséhez.

Rézsűköveink többféle színben kaphatók, de törekszünk arra, hogy a természetes környezettel harmonizáló falakat tudjunk építeni. Akárcsak a többi Leier építőanyag, úgy a beton rézsűkövek is kézzel válogatott termékek, natúr felületű rézsűköveink ellenállnak a kemény fagyoknak is. A rézsűbiztosításért felelős kertépítészeti elemeink hidrofobizált szerkezetüknek köszönhetően minimális mennyiségű nedvességet vesznek fel, ennek köszönhetik, hogy télen nem erodálja, nem teszi őket tönkre a hideg.

Betonból készült virágtartó edényeink nemcsak dekorációs elemként, de optikai térelhatárolóként is remekül funkcionálnak. Standard formákban, ám több méretben, különböző felületi kialakítással, és több színben állítjuk elő a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelő virágládákat, ennélfogva biztosak vagyunk benne, hogy Ön is megtalálja az ízlésének és a kert hangulatának leginkább megfelelő virágtartó edényt.

Időtálló darabokat gyártunk, ezért itt is elsődleges szempont a termékünk fagyállósága, ezért amellett, hogy a virágtartóink is hidrofobizált anyagból készülnek, a minden Leier virágtartó edény alján megtalálható vízlefolyó nyílás is segít abban, hogy télen ne fagyjanak szét a ládák. A vízlefolyónak köszönhetően nem marad felesleges víz az edényben, és ez nemcsak a nagy hideg káros hatásaitól védi a virágládát, hanem az esetlegesen előforduló (nagy eső, vagy túlöntözés esetén) túlzott mennyiségű víz sem fogja megkárosítani a benne élő növényt.

Megválaszolatlan kérdései maradtak? Termékmenedzserünk segít a további kérdések megválaszolásában!

Termékmenedzserek megjelenítése!

Tovább a termékekhez!