PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Kerti lapok

A Leier olyan kerti burkolólapokat ajánl a vásárlóinak, amelyek a ház körül burkolandó felületek hibátlan fedésére szolgálnak. Legyen szó bármilyen rendeltetésű felületről, termékeinkkel burkolható a terasz, a gyalogutak, vagy a bejárat körüli területek. A Leier kerti lapjait természetesen úgy alkottuk meg, hogy minden körülménynek megfeleljenek. A téli hónapok alatt ellenállnak a legnagyobb fagyoknak is, nagy igénybevétel esetén sem kopnak el. Attól sem kell tartania, hogy esőzés esetén korcsolyapályává változik a járda, ugyanis valamennyi Leier kerti lap csúszásbiztos kialakítással kerül forgalomba.

A kül- és beltéren egyaránt felhasználható burkolólapjaink különböző színekben, és változatos felületi megjelenítéssel kerülnek forgalomba, biztosak vagyunk benne, hogy az Ön ízlésének megfelelő kerti lapot is megtalálja nálunk.

További termékinformációkért kérjük, keresse fel az Önhöz legközelebb lévő viszonteladó partnerünket!

Viszonteladók megjelenítése!

A Leier üzemeiben maximális odafigyelés mellett készülnek a kerti lapok. A minőségellenőrzést nem bízzuk a véletlenre, a gondosan összeválogatott alapanyagokból készült lapokat, a csomagolás előtt egyesével, kézzel válogatjuk át.

A minőségi alapanyagok, a gyártási csúcstechnológia és a szigorú minőségbiztosítási alapelvek együttesen juttatták el a Leier kerti lapjait az úgynevezett CE-minősítés megszerzéséhez. Ez azt jelenti, hogy a Leier kerti lapok nemcsak a mi, hanem a harmonizált Európai Uniós szabványoknak is maradéktalanul megfelelnek.

A Leiernél nem csak konfekciótermékekkel foglalkozunk, ha Ön úgy óhajtja, akkor méretre gyártott kerti lapjainkkal teheti gyönyörűvé az otthonát és a kertjét. A piacon kapható egyik legmagasabb színvonalú kerti lap választéknak azonban szerintünk nem az a legnagyobb előnye. A saját gyártású burkoló elemeink hirdofobizált termékek, ez azt jelenti, hogy teljes mértékben ellenállnak a víznek, maximálisan víztaszítók. Nem veszik fel a nedvességet, így az is elkerülhető, hogy télen apró, majd egyre nagyobb repedések roncsolják a kerti lapot.

A kerti lapok iránti igények persze eltérőek lehetnek, nem mindegy, hogy valaki csak gyalogos közlekedésre fogja használni, vagy kocsibeállónak is egyben. Értelemszerűen utóbbi esetben nagyobb szilárdságú, strapabíróbb kerti lapra van szükségünk. A Leiernél a nagyobb igénybevételnek kitett kerti lapok is megtalálhatók a választékban, személyautó, vagy teherautó nálunk nem jelenthet akadályt.

A Leier kerti lapok nemcsak a nagyobb igénybevételnek, és a fagynak állnak ellen, hanem a szinte láthatatlan környezeti hatásoknak sem engednek. UV-sugárzás, mohásodás, algásodás, elszíneződést kiváltó anyagok nem ronthatnak sem a kerti lapok állagán, sem pedig az esztétikumán.

Az ellenálló szerkezeti és felületi kialakításuknak is köszönhetően könnyen tisztíthatók, a Leier szakembereinek javaslata szerint elég évente kétszer elvégezni a tisztítást: tavasszal és késő ősszel. A kerti lapjaink a lerakást követően azonnal terhelhetők, és ha esetleg meggondolná magát, akkor sem kell új kerti lapokat vásárolnia, hiszen a Leier burkoló elemei felszedés esetén károsodás nélkül újra lerakhatók.

Megválaszolatlan kérdései maradtak? Termékmenedzserünk segít a további kérdések megválaszolásában!

Termékmenedzserek megjelenítése!

Tovább a termékekhez!