PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Kerítés

A modern építészetben a kerítés már nemcsak biztonsági funkciókat lát el, ugyanúgy a ház szerves része, mint a tető, vagy az ablakkeretek. A kerítésnek passzolnia kell a ház hangulatához, nem szerencsés, ha stílusban akár csak egy kicsit is eltér attól. A Leier többféle kerítéselemmel áll a vásárlói rendelkezésére, hogy mindenki megtalálja az ízléséhez, és a házához leginkább megfelelőt.

A modern, minimalista vonalvezetésű épületekhez passzoló kerítések ugyanúgy felépíthetők az építőelemeink segítségével, mint a természetes stílusú lakóházak kerítései. A Leier kínálatában minden szükséges építőelem megtalálható, hiszen célunk az, hogy a termékeink segítségével minél egyszerűbben építhesse fel álmai kerítését. Nálunk természetesen a normálkő, a félkő és a sarokelem ugyanolyan stílusban kapható, így túlzás nélkül állíthatjuk, hogy gyönyörű kerítéseket építenek a Leier építőelemeivel.

További termékinformációkért kérjük, keresse fel az Önhöz legközelebb lévő viszonteladó partnerünket!

Viszonteladók megjelenítése!

Saját gyártású építőelemeink a létező legmagasabb minőségi előírásoknak felelnek meg, a nemzetközi szabványok mellett a saját minősítési rendszerünknek való megfelelés is nagyon fontos számunkra. A víztaszító, úgynevezett hidrofobizált felépítésű kerítéselemeink minimális nedvességfelvételüknek köszönhetően nincsenek kitéve komoly veszélynek még télen sem.

Más építőanyagoknál komoly gondok okoznak a téli fagy miatti hajszálrepedések, amelyek szisztematikusan erodálják az építőelemeket, és záros időn belül tönkreteszik a kerítést.

Akárcsak a többi Leier terméket, a kerítéselemeinket is kézzel válogatjuk, így biztosítjuk a tökéletes minőséget a gyártási folyamat elejétől a végéig. Az alapanyagokat az elején, a kész elemeket a folyamat végén, kézzel válogatjuk és ellenőrizzük, így biztos lehet benne, hogy a Leier magyarországi üzemeiből csak a legjobb minőségű termékek kerülhetnek ki.
A természetes formák kedvelőink figyelmébe ajánlott kerítéselemeink titka az egyediségben rejlik. Más gyártók természetesnek mondott építőanyagival szemben a Leier természetes elemei között gyakorlatilag nincs két tökéletesen egyforma építőelem, a hasított felületnek hála valóban természetest hatást keltenek.
A többféle színben kapható, az elemekhez tökéletesen illeszkedő fedlapokkal forgalomba kerülő Leier kerítéselemeket úgy alkottuk meg, hogy az összeállítás ne okozzon különösebb fejtörést. Mindig rendszerben gondolkodunk, ennek köszönhetően gyorsabb és olcsóbb építési munkálatokhoz nyújtunk segítséget.

A modern vonalvezetésű kerítésekhez készített elemeink a fém, fa, üveg, beton alkotóelemekkel tökéletes összhangban vannak. A Leier kerítéselemei a fagy és a nedvesség mellett az UV-sugárzásnak is ellenállnak, ez főleg a színezett építőelemek esetén nagy előny.

Megválaszolatlan kérdései maradtak? Termékmenedzserünk segít a további kérdések megválaszolásában!

Termékmenedzserek megjelenítése!

Tovább a termékekhez!