PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Környezettechnikai termékek

A környezetbarát technológiával készült Leier termékcsalád üzembe helyezése gyors és egyszerű, az előre gyártott termékeink tartályai a lehető legjobb minőségű vasbetonból készülnek a hosszú élettartam elérése érdekében. A föld alá telepíthető tartályok vízzáróak, a megfelelő beépítéssel akár 400 kN-nal is terhelhetők. A tartályok olykor kevésbé, vagy erősen szennyeződött folyadékkal érintkeznek, de a szennyeződések eltávolítása egyszerű és könnyen elvégezhető.

A Leier környezettechnikai berendezései adalékanyagot, vagy külső energiát nem igényelnek a működtetéshez. A berendezéseink telepítése, illetve üzembe helyezése gyors és egyszerű az előre gyártott elemeknek köszönhetően, ráadásul a működtetési, karbantartási költségek is rendkívül alacsonyak. A Leier környezettechnikai megoldásai ipari és háztartási alkalmazásra egyaránt megfelelőek.

Megválaszolatlan kérdései maradtak? Termékmenedzserünk segít a további kérdések megválaszolásában!

Termékmenedzserek megjelenítése!

A Leier olajelválasztói a vízben nem oldódó, a víz fajsúlyánál könnyebb anyagok, és a víz szétválasztását tűzik ki célul. A vízben nem, vagy csak kismértékben oldódó anyagok kiválasztása hasznos lehet a gépjármű parkolók, telephelyek esetében éppúgy, mint az ipari parkoknál, kereskedelmi, vagy kiállítási területeknél.

A környezetbarát zsírfogó berendezéseink működési alapját a sűrűségkülönbség elve adja. A Leier zsírfogóba érkező szennyezett vízben lebegő kisebb sűrűségű szennyeződés a felszínen lebeg. A tisztításkor az összegyűlt szennyeződést kell csupán eltávolítani, a berendezés külső energiát nem igényel. A vágóhidak, éttermek, konyhák által kedvelt termékünk használata során figyelni kell arra, hogy az eltávolított szennyeződés veszélyes hulladéknak minősül, ennek megfelelően is kell kezelni.

A Leier iszapülepítői a szennyvíz által szállított, könnyen ülepedő anyagokat választja le. A berendezésre a csatornahálózat tisztítása során mutatkozik nagy igény, a nagyobb fajsúlyú hordalékok (homok, kavics, stb.) eltávolítása esetén. A csatornahálózat, valamint az élővizek védelme tekintetében elengedhetetlen eszköz.

A kommunális szennyvizek biológiai úton történő tisztítására alkalmasak a Leier házi szennyvíztisztítói, amelyek különböző teljesítménnyel kerülnek forgalomba. A környezetbarát Leier szennyvíztisztítók az úgynevezett eleveniszapos technológia szerint működnek, és 5, 8, illetve 10 lakosegyenértékű (LE) szennyvíz tisztítására képesek. Főleg a közműcsatornával nem kiépített településeken, vagy településrészeken nyújt megoldást az egyedi szennyvíztisztításra.

A Leier vasbeton tartályainak köszönhetően a csapadék, vagy a kevésbé szennyezett és még újrafelhasználható szennyvíz gyűjtésére és tárolására nyílik lehetőségünk. A környezettudatos gondolkodásmód egyre több családot ösztönöz arra, hogy a Leier vasbeton tartályait a föld alá telepítve hozzon létre házi csapadékgyűjtő állomásokat. A különböző méretben kapható tartályokon (2-10 m3-ig) túl természetesen egyedi igények kielégítését is tudjuk vállalni.

Megválaszolatlan kérdései maradtak? Termékmenedzserünk segít a további kérdések megválaszolásában!

Termékmenedzserek megjelenítése!

Tovább a termékekhez!