Építkezés? Belevág? Felújítás? Bevállalja? Vagy már túl is van rajta?

Felmérés indult az építkezők és tervezgetők körében – vacsorameghívással!

Az elmúlt közel egy év gyökeresen megváltoztatta az otthonteremtéssel, lakásvásárlással, felújítással kapcsolatos lakossági hozzáállást, véleményt, sőt a célokat, lehetőségeket is. Soha ilyen sok bizonytalanság nem övezte a gazdaság szinte összes szeletét, így az élet egyik legfontosabb háttere, a lakhatással kapcsolatos tervek megvalósítását. A több évtizede a szakma véleményét szondázó Építési Piaci Prognózis kiadója két kérdéssorból álló - egy 20 és egy 15 kérdést tartalmazó - felmérést indított az építkezést, felújítást tervezők, vagy éppen azt befejezők körében. Az így nyerhető hasznos információk a Leier számára értékes visszajelzések mellett hasznos támpontokat is kínálhatnak, amelyek mentén fejlesztett termékek vagy szolgáltatások akár a sok stresszel és kihívással járó építkezést, felújítást is könnyíthetik.

  • Milyen céllal kezdett felújításba és otthona melyik részén?
  • Milyen problémákkal szembesült, milyen problémákat vár?
  • Mennyire fontos az energiamegtakarítás és a fenntarthatóság a döntések során?
  • Mi alapján döntött építőanyagok, technológiák között?
  • Felmérésünkben ezekre, és ehhez hasonló kérdésekre keressük a választ.

Vegyen részt a felmérésben és nyerje meg a 15 vacsorameghívás egyikét!

Aki megosztja véleményét és tapasztalatait, tehát legalább az egyik kérdéssort kitölti, megnyerheti a 15 db,egyenként 21 000 Ft értékű, két személyre szóló, háromfogásos vacsorameghívást, azaz a FELDOBOX élményutalványok egyikét! A nyertes a vacsora helyszínét az országszerte megtalálható éttermek közül választhatja ki.

Nézzen utána itt:
https://www.feldobox.hu/termekek/gasztronomia/vilag-zamatai-gasztronomia
Aki azonban mindkét kérdéssort kitölti, dupla eséllyel indulhat a 2022. december 14-i sorsoláson. A felmérésben való részvétel önkéntes és anonim, amelynek során személyes adatot nem kell megadni, mindössze azt az e-mail címet, amellyel a kitöltő a sorsoláson részt kíván venni. Az e-mail címeket a felmérést végző Build-Communication a válaszoktól szigorúan külön, a hatályos GDPR szabályok és saját Adatkezelési szabályainak megfelelően kezeli. A kérdőív kitöltését az alábbi linkre kattintva indíthatja el: "Véleményfelmérés építkezők, felújítók körében - az Építési Piaci Prognózis fogyasztói felmérése".

Ha érdekli, hogy mi az évtizedek óta létező Építési Piaci Prognózis, kik a készítői és milyen célból, kinek készül, arról további információt itt talál: https://buildmarketing.hu/piaci-prognozis