hírlevél

Növénytermesztés Durisol magaságyásban

Növénytermesztés Durisol magaságyásban

Bár az időjárás nem kegyes hozzánk, ez sem szegi kedvét hobbikertészeinknek, hogy professzionális Durisol magaságyásaikba elültessék a paprika és paradicsom palántáikat.

Nemesvámosi födém beemelés

Nemesvámosi födém beemelés

A Veszprém megyei Nemesvámoson nemrég kerültek beemelésre az épülő Waldorf óvoda födémszerkezetének előregyártott beton paneljei. A Várépítő pályázat keretében a Leier által felajánlott építőanyag jelentősen meggyorsította a födém építését, ezzel is hozzájárulva ahhoz, hogy őszre birtokba vegyék az új épületet a gyerekek.

Fusion Dance Contest bajnokság

Fusion Dance Contest bajnokság

Április 13-14-én került megrendezésre a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központban a Fusion Dance Contest bajnokság.

Construma Kert kiállítás

Construma Kert kiállítás

Budapesten, a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban a Construma építőipari szakvásár keretében megrendezett Construma Kert kiállításon került sor a 11. Magyar Kertépítő Verseny és Show, valamint az EuroSkills 2020 Graz előválogató versenyének ünnepélyes eredményhirdetésére.

Triál Show Leier elemekkel

Triál Show Leier elemekkel

Május 18-án rendezték meg a Triál Show Magyar és Nemzetközi Versenyt Győrben a Dunakapu téren.

Újabb beruházás Hajdúszoboszlón

Újabb beruházás Hajdúszoboszlón

Cégünk nagyszabású beruházással kezdte meg hajdúszoboszlói telephelyének bővítését. Az új csarnok építésével, valamint a modern építőanyag gyártó berendezés beszerzésével indult a Leier termelési kapacitásának fejlesztését célzó befektetése.

Új futópálya Leier támogatással

Új futópálya Leier támogatással

Tovább bővítették Győr városának mozgási lehetőségeit, hiszen a Bem téren átadták az új, rekortán borítású, 380 méter hosszú futópályát, aminek létrejöttéhez a Leier Hungária Kft is hozzájárult termékeivel.

Tervcafé Győrben a Leier City Centerben

Tervcafé Győrben a Leier City Centerben

Már második alkalommal került megrendezésre a Leier City Centerben a Tervcafé nevű rendezvény, ami egy egyedülálló lehetőség a házépítésre vagy házfelújításra készülő építkezőknek arra, hogy elképzeléseiket, terveiket közelítsék a valóban optimálishoz.

Látványpincék a hazai építészet fókuszpontjában

Látványpincék a hazai építészet fókuszpontjában

Sok éves tetszhalott állapotából feltámadni látszik az építőipar, épülnek a társasházak és szaporodnak az ipari beruházások is.  A borkultúra fejlődésével látványos pincészetek nőnek ki a földből, és komoly termelés zajlik a borvidékeken, melyhez elengedhetetlen az e folyamatot kísérő, átgondolt épületstruktúra is. A borászatok esetében is – mint minden beruházásnál – fontos szempont, hogy gyorsan készüljön el az épület, sorra épülnek a szebbnél szebb vendégcsalogató látványpincék, amelyek természetesen minél előbb szeretnék is fogadni az érdeklődőket. Ilyen épületet tudhat most már magáénak a pannonhalmi borvidék egyik gyöngyszeme, a nyúli Hangyál Pince is.

Családi vállalkozások és a generációváltás

Családi vállalkozások és a generációváltás

A rendszerváltás idején számtalan kis családi vállalkozás indult Magyarországon, amelyek közül több nagy ívű karriert futott be az elmúlt évtizedekben. Eljött azonban a generáció váltás ideje. Ezért is volt nagy jelentősége annak, hogy Michael Leier úr immár a harmadik generáció képviselőivel, azaz két unokájával vett részt azon a pódiumbeszélgetésen, amelyet a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Vállalkozó Női Klubja szervezett.

A 2017-es Médiabál fő támogatója a Leier

A 2017-es Médiabál fő támogatója a Leier

Magyarország első számú báljává nőtte ki magát a győri Médiabál, amit 2017-ben már 14. alkalommal rendeztek meg a szervezők. Ezen az egy estén a művészet, a média, a közélet képviselői találkozhatnak egymással, hogy kötetlenül érezzék jól magukat a jótékony cél érdekében. A bál fő támogatója a Leier Cégcsoport volt.

Építészek kreditpontos továbbképzési napja - Győr

Építészek kreditpontos továbbképzési napja - Győr

Elindult építészeknek szóló konferencia sorozatunk, melynek első állomása Győrben volt. A továbbképzés célja az aktuális szakmai kérdések, termék innovációk, újdonságok és gyakorlati tapasztalatok ismertetése, népszerűsítése, melyben a korszerű építési rendszerek, szerkezetek kerülnek bemutatásra.

A további helyszínekre még várjuk a jelentkezéseket!

Elindult szakmai képzéssorozatunk!

Elindult szakmai képzéssorozatunk!

2017-ben is megrendezésre kerülnek a nagysikerű Leier kivitelezői szakmai napok, mely már a devecseri helyszínnel el is startolt. A képzés többi állomására várjuk a jelentkezéseket!

Feliratkozás hírlevélre