PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

A Leier átadta a 3000 négyzetméteres STILL központot Tatabányán

2020.02.21-én ünnepélyes keretek között Mártonné Dr. Baj Mária, a Leier Monolit Kft. ügyvezetője átadta Tatabányán a STILL új, magyarországi cégközpontját, mely a Leier tervezésében és kivitelezésében valósult meg.

Still-tatabanya

A 2020.02.21-én, ünnepélyes keretek között zajlott eseményen a telek tulajdonosa és egyben az ingatlan fejlesztője, a Leier Monolit Kft.  átadta a bérlő, STILL Kft. részére a 2746 m2-es új telephelyet.

A Tatabánya, Rákóczi u. 3. szám alatt megvalósult  zöldmezős beruházás keretében a STILL igényeinek megfelelően szervizcsarnok, műhely,  kétszintes irodarész, külső fedett rakodótér, valamint teherautó- és személygépjármű parkoló épült.

A 3 Milliárd Forintos beruházás rövid határidővel,  a tervezéstől a kivitelezésig,  mindössze másfél év alatt valósult meg,  a Leier előregyártott kéregrendszerű technológiájának köszönhetően.

A Leier Cégcsoport örömére szolgál, hogy a tervezésében és kivitelezésében megvalósult  modern, energiatudatos, magas műszaki tartalommal rendelkező, színvonalas épület a STILL Kft. központjának ad otthont.

Feliratkozás hírlevélre