PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Előregyártott falak

A Leier építőiparban betöltött szerepe nem csupán a már ismert technológiák szerinti építőelemek gyártásából áll, a fejlődés érdekében a folyamatos fejlesztés és kísérletezés elengedhetetlen. Az építőipar felé támasztott elvárások koronként változóak, és ahogy az élet egyéb területein, úgy az építőiparban is a minél hatékonyabb munkára való törekvés a jellemző. A gyorsaság persze nem mehet a minőség rovására, ezért a Leiernek olyan építőelemeket kell gyártania, amelyek gyors, olcsó, mégis minőségi munkát tesznek lehetővé.

A Leier kéregfal olyan speciális építőipari termék, amelyet leginkább egy könnyen beépíthető alkatrészhez lehetne hasonlítani. Az előregyártott vasbeton falak tartalmazzák a külső és belső falkérget, valamint a vasalást, amely a korábbinál egyszerűbb, tisztább és mindenekelőtt sokkal gyorsabb építést tesz lehetővé. A megrendelés után, pontosan az előre egyeztetett időpontban szállítjuk a méretre gyártott Leier kéregfalakat, tapasztalataink szerint ez a megrendelőknek az egyéb munkafolyamatok szervezésének szempontjából is rendkívül előnyös.

Ezen innovatív építőelem típus felhasználási területe sokrétű. Teherhordó-, illetve térelválasztó falszerkezetek, pincék, liftaknák, támfalak építéséhez egyaránt alkalmas.

Az előregyártott elemekből épített falszerkezet minden tekintetben jobb megoldás a helyszínen zsaluzott vasbeton falaknál, hiszen méretpontosak, nem kell vakolat, tartalmazzák a vasalást, az elektromos és gépészeti vezetékek elhelyezéséhez a szerelvényeket, akár a nyílászárókat is – így az építkezésen kevesebb munkával, sokkol gyorsabban halad a kivitelezés.

Megválaszolatlan kérdései maradtak? Termékmenedzserünk segít a további kérdések megválaszolásában!

Termékmenedzserek megjelenítése!

A modern építészet jeles képviselője az előregyártott Leier fal, amelyet az építészek és a beruházók nem csupán a gyorsabb építkezések miatt szeretnek. A kéregfalas technológia kivált bizonyos munkafolyamatokat, ebből kifolyólag az előregyártott falakkal dolgozók nemcsak időt, hanem munkaerőt is megtakarítanak. Ez a megtérülési kimutatásokban rendkívül pozitív képet mutat, nem beszélve a megrendelő elégedettségéről: mindenki szeret gyorsan és olcsón létrehozni, magas minőségű terméket.

A Leier előregyártott támfalelemek készítésével és forgalmazásával is foglalkozik. A több méretben (60-300 cm magasságig) készített támfalelemek a telepítést követően azonnal terhelhetők. Az elemek építés közbeni megtámasztást nem igényelnek, a támasztóelemek elrendezése pedig tetszőlegesen változtatható. Mezőgazdasági tároló udvarok, betonüzemek adalékanyag-tároló elemeiként, vagy éppen autópálya, illetve vasút melletti rézsűtámaszként egyaránt megállja a helyét.

A gyorsaság és az egyszerűség nem megy a minőség rovására, a Leier falak állóképessége, mechanikai szilárdsága éppúgy megfelel a modern kor követelményeinek, mint a tűzeset, zaj- és rezgés elleni védelem szintje.

Amennyiben még többet szeretne tudni a termékről kérjük, keresse fel termékmenedzser kollégáinkat!

=> ¤

Tovább a termékekhez!