Archiv

Nótin András - kőműves mester

Nótin András - kőműves mester

A LEIER Kémény rendszer használata, annak aprólékosan és logikusan kidolgozott építési lépései biztosítják a tökéletes munkavégzést.A kéményseprők kémény átvételkor hibát nem találnak. Ők is elégedettek, ha a LEIER szerkezettel találkoznak. Köszönöm, hogy a LEIER kéményépítő tanfolyamán olyan alapos oktatást kaptam, amire alapozva könnyen és gyorsan építem a kéményeket.

Bittmann Károly - ügyvezető - Bittmann és Fiai Bt.

Bittmann Károly - ügyvezető - Bittmann és Fiai Bt.

Egy balatonfüredi apartman – hotel kivitelezése során működtem közre, ahol nagy mennyiségben kellett Leier kéményeket felépítenem. Több ütemben történt a kémények helyszínre szállítása, a kivitelezés ütemezése szerint. A Leier cég munkatársai nagyon segítőkészek voltak az ütemezés összeállításában, hogy a mi kényünk-kedvünk szerint történhessen. A szállítások az ígérteknek megfelelően, pontosan érkeztek, hiánytalanul összerakva a kéményelemek. A csomagolás kapcsán is nagyon pozitív tapasztalataim voltak, átlátható és kollégáim számára is egyértelmű volt a kémények összekészítése, rakatolása. Az elemek minőségével is meg vagyok elégedve, hiszen a nagy mennyiség mellett és az építkezésen való tárolás nem épp ideális körülményei közepette sem találkoztunk törött, hibás kéményalkatrésszel.

Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki kéményt szeretne vásárolni, válassza a Leiert!

Csuka János - kőműves

Csuka János - kőműves

Egy nagy project kapcsán találkoztam legutóbb a Leier cég kéményeivel, ahol több bekötéses gyűjtőkéményeket kellett felépítenem. Szimpatikus volt számomra a rendszer könnyű átláthatósága és az elemek egymáshoz való jó összepasszolása.A nagy méretből adódóan a köpenyelemek súlya, bár megemelni nem volt könnyű, segített a szakszerű kivitelezésben és a stabilitásnál is hosszú távra garantál biztonságot. Sok építkezésnél kellett már kéményeket építenem, így van rálátásom a különböző kéményekre, így bátran mondhatom, az elemek, alkatrészek anyaga, kialakítása, minősége első osztályú.

Szívesen dolgozom máskor is a Leier kéményekkel!

A teljes Leier termékskála ArchiCAD-ben

A teljes Leier termékskála ArchiCAD-ben

Az Éptár Kft. az évek során számos alkalommal működött közre olyan fejlesztésben, ahol építőanyag gyártók termékeinek ArchiCAD-ben való megjelenítése volt a cél. Most azonban egy egészen egyedi újdonság készítésében vettünk részt. A Leier és Graphisoft együttműködés keretében készült termékkezelő alkalmazás vagyis Leier-Graphisoft ArchiCAD programbővítmény forradalmi újdonságnak számít, hiszen még sosem volt olyan, hogy egy ilyen gazdag termékskála jelent volna meg az ArchiCAD-ben. Lássuk, mitől különleges a Leier termékkezelő.

VinCE Budapest 2015

VinCE Budapest 2015

A tavasz első hétvégéjén a Corinthia Hotel impozáns termeiben 160 kiállító pincészet több mint 1000 borával csalogatta az érdeklődőket, valamint a borászathoz kapcsolódó tematikus kurzusok a szakma rejtelmeibe is bepillantást engedtek.Cégünk az idei évben első alkalommal vett részt a VinCE Budapest 2015 elnevezésű rendezvényen, amelyet Közép-Európa legnagyobb boreseményeként tartanak számon. A nívós borászati hétvége évről évre – hazai és nemzetközi viszonylatban egyaránt - szólítja meg a borszakma jeles képviselőit, a borszerető vendégeket, illetve azon kiállítókat is, akik termékeik által hozzájárulhatnak az ízletes nedű megfelelő tárolásához.

Zajárnyékoló fal épült a szombathelyi állomásnál

Zajárnyékoló fal épült a szombathelyi állomásnál

A Pont 8 Kft. 2009-ben alakult, azóta szinte kizárólag zajárnyékoló falak építésével foglalkozik. A szombathelyi állomás szomszédságában található zajárnyékoló kerítés építésénél a Leier Durisol zajárnyékoló falrendszerére esett a választásuk.

nopicture

Durisol zajárnyékoló fal

Életünk természetes velejárója a zaj, a feltöltődés záloga azonban a csend: csakhogy a városiasodás folyamatával párhuzamosan – többek között az építkezések, a megnövekedett közúti forgalom, de akár a szórakoztatóipar jelenléte miatt – a zajterhelés mértéke is egyre nő. Ennek tartós fennállása egyéni érzékenységtől függően feszültséghez, kialvatlansághoz, sőt, halláskárosodáshoz is vezethet. Mit tehetünk, hogy otthonunk a város olykor őrjítő zajában is a béke szigete maradjon?

A Leier-nél is járt a Mikulás!

A Leier-nél is járt a Mikulás!

Nincs olyan gyermek, aki nem várná egész évben a Mikulást nagy szakállával és krampuszaival együtt: Lappföld küldötte minden évben sok édességgel készül a jó gyerekeknek. Talán ez az egyik ok, ami miatt érdemes egész évben jónak lenni!

Teraszok és kertek trendi kelléke a Leier Durisol magaságyás

Teraszok és kertek trendi kelléke a Leier Durisol magaságyás

Környezetbarát alapanyagokból készül és olyan helyen is tökéletes választás növény nevelésére, amely kicsi, szűkös, vagy nincs a közelben természetes táptalaj. A magaságyás külföldön már elterjedt, közkedvelt módszer, ráadásul jóvoltából olyanok is gondolhatnak a kertészkedésre, akik mozgásukban korlátozottak. A Leier Durisol Magaságyás az egyik leginnovatívabb kertészeti megoldás, amely jelenleg létezik a piacon.

Feliratkozás hírlevélre