PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Díjmentesen elvégezhető webinárium

A szakemberhiány leküzdése és a minőségi építés, valamint a határidők betartása érdekében az egyik hatékony megoldás a felhasznált anyagok minél magasabb szintű előregyártottsága.
A több funkciót egyesítő megoldások megismerése a tervezőktől a kivitelezőkig, a felelős műszaki vezetőktől a műszaki ellenőrökig minden szakember számára hasznos lehet, hisz az innovatív technológia a határidők betartása és a szakemberhiány ellenére is minőségi építést biztosít. A győri Széchenyi István Egyetem Menedzsment Campusán rögzített szakmai előadások immár 7 órásra bővítésével létrejövő online elvégezhető webináriumi anyag ezeknek a megoldásoknak összefoglalására tesz kísérletet. A program során Dr. habil Becker Gábor PhD, DLA, egyetemi tanár, Dr. Fülöp Zsuzsanna PhD, okl. építészmérnök, épületszigetelő szakmérnök, ny. egyetemi docens, Horváth Tamás PhD építészmérnök, egyetemi adjunktus és Bozsaky Dávid PhD építészmérnök, egyetemi docens mellett elismert gyakorlati szakemberek esettanulmányok mentén dolgozzák fel a témát. Megismerhetik hogyan segítették és gyorsították az előregyártott elemek a Still Csarnok, a győri Marcal Park és Magyarország egyik legmodernebb állattartó telepének tervezését és kivitelezését. Természetesen nem mehetünk el az előregyártott elemek evolúciójában legújabb mérföldkövének számító klímafödém mellett sem, amely a gépészeti elemek kialakítását és beszerelését könnyíti meg.

 

A 2021. december 31-ig díjmentesen elvégezhető Műszaki megoldások előregyártással 3.0 online továbbképzésen a 2,5 kamarai pont megszerzésének feltétele mindössze egy online teszt kitöltése.

További részletek és az előadások megtekintése:

https://buildrendezvenyek.hu/webinarium/85-muszaki-megoldasok-eloregyartassal-3-0

 

Műszaki megoldások

Feliratkozás hírlevélre