PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

VinCE Budapest 2015

A borok iránti szenvedély, valamint annak fontossága, hogy milyen értéket képviselhet egy-egy kivételes minőségű, illetve évjáratú palack, egyre inkább arra ösztönzi a borok szerelmeseit, hogy különös gondot fordítsanak a megfelelő tárolásra. Ezt az igényt az ideális feltételekkel bíró helyiségen túl a pincék egyedi megjelenésében és a bortároló eszközök praktikus mivoltában is tetten érhetjük. A Leier Hungária Kft. mind a pincék tervezésében, mind pedig a palacktárolásban a borkedvelők partnere lehet.


A borospincék exkluzív kialakítását a rusztikus, vagy akár a modern stílus jegyében is megálmodhatja a tulajdonos, cégcsoportunk Kaiserstein prémium térkövei pedig tökéletes eszközzel szolgálhatnak a megvalósításban. A térkövek szabálytalanul letört élei a régi idők hangulatát idézik, ugyanakkor tökéletes kombinációt alkotnak a modern építészeti megoldásokkal is. Sajátosságuk harmonikus színvilágukban, és rusztikus felületükben rejlik, a térburkolatban véletlenszerűen elhelyezett címeres kövekkel pedig csak fokozható, még inkább egyedivé tehető az antik hangulatú pince.


A Leier Hungária Kft. prémium térkövein kívül bortároló szettjeivel is bemutatkozott a pincészetek, illetve a borkedvelő látogatók előtt. A borok praktikus és biztonságos tárolását teszik lehetővé Durisol anyagból készült bortartó polcelemeink, amelyek a tárolási igény növekedésével együtt bővíthetők és átrendezhetők.  A környezettudatosság jegyében alkottuk meg bortartóinkat: a környezetbarát anyag tartósan ellenáll akár szélsőséges környezeti hatásoknak is. A különböző alakú és méretű elemeket négy féle gyári összeállításban már az interneten is meg lehet rendelni, de a szabadon variálható elemeket egyéni ízlés szerint tetszőleges, az adott helynek leginkább megfelelő polcrendszerekké rendezhetjük,

Termékeinket keresse a kertshop.leier.hu weboldalon!

 

Feliratkozás hírlevélre