Rólunk mondták

Bittmann Károly - ügyvezető - Bittmann és Fiai Bt.

Bittmann Károly - ügyvezető - Bittmann és Fiai Bt.

Egy balatonfüredi apartman – hotel kivitelezése során működtem közre, ahol nagy mennyiségben kellett Leier kéményeket felépítenem. Több ütemben történt a kémények helyszínre szállítása, a kivitelezés ütemezése szerint. A Leier cég munkatársai nagyon segítőkészek voltak az ütemezés összeállításában, hogy a mi kényünk-kedvünk szerint történhessen. A szállítások az ígérteknek megfelelően, pontosan érkeztek, hiánytalanul összerakva a kéményelemek. A csomagolás kapcsán is nagyon pozitív tapasztalataim voltak, átlátható és kollégáim számára is egyértelmű volt a kémények összekészítése, rakatolása. Az elemek minőségével is meg vagyok elégedve, hiszen a nagy mennyiség mellett és az építkezésen való tárolás nem épp ideális körülményei közepette sem találkoztunk törött, hibás kéményalkatrésszel.

Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki kéményt szeretne vásárolni, válassza a Leiert!

Csuka János - kőműves

Csuka János - kőműves

Egy nagy project kapcsán találkoztam legutóbb a Leier cég kéményeivel, ahol több bekötéses gyűjtőkéményeket kellett felépítenem. Szimpatikus volt számomra a rendszer könnyű átláthatósága és az elemek egymáshoz való jó összepasszolása.A nagy méretből adódóan a köpenyelemek súlya, bár megemelni nem volt könnyű, segített a szakszerű kivitelezésben és a stabilitásnál is hosszú távra garantál biztonságot. Sok építkezésnél kellett már kéményeket építenem, így van rálátásom a különböző kéményekre, így bátran mondhatom, az elemek, alkatrészek anyaga, kialakítása, minősége első osztályú.

Szívesen dolgozom máskor is a Leier kéményekkel!

Nótin András - kőműves mester

Nótin András - kőműves mester

A LEIER Kémény rendszer használata, annak aprólékosan és logikusan kidolgozott építési lépései biztosítják a tökéletes munkavégzést.A kéményseprők kémény átvételkor hibát nem találnak. Ők is elégedettek, ha a LEIER szerkezettel találkoznak. Köszönöm, hogy a LEIER kéményépítő tanfolyamán olyan alapos oktatást kaptam, amire alapozva könnyen és gyorsan építem a kéményeket.

Feliratkozás hírlevélre