Tetőfedés

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

A betoncserép napjainkban a legelterjedtebb tetőfedő anyag, hiszen erős, szép, tartós és gazdaságos fedés készíthető belőle, mely változatos formákkal harmonikusan illeszthető az egyes építészeti megoldásokhoz. A cserép védelmi funkcióján túl, esztétikai szempontból is fontos, hiszen az épület „koronája”, erőteljesen meghatározza annak karakterét.

A Leier betoncserepek:

 • Az egyedi formavilágnak köszönhetően A Leier betoncserepek vonalvezetése letisztult, így a tetőn a tökéletes íveket nem töri meg lépcső, nagy hézag.
 • Az ívelt cserepekből készült tetők átszellőzése a formából adódóan jön létre, így az alsó szerkezetek kevésbé forrósodhatnak át a nyári hőségben.
 • A Leier tetőfedő rendszerekkel a szaruzat hajlásszögétől függően változtatható léctávolsággal, nagy rugalmassággal tervezhet 17°-os hajlásszög felett.
 • A hálós fedéskép miatta a tető rendezett összhatást kölcsönöz.
 • A nagy felületű cserepekből gyorsan és gazdaságosan építhet.
 • Magyarországon gyártott európai minőségű termék.
 • Minden paraméterében megfelel a harmonizált európai szabványoknak, miáltal büszkén viseli a legmodernebb normáknak való megfelelést igazoló CE-jelet.
 • Legyen tomboló szél, zivatar, jégeső vagy hóvihar, a héjazat nagy szilárdsága és tömege megvédi a tetőt az elemek pusztításától, stabilan ellenáll az egyre gyakoribbá váló szélsőséges időjárásnak.
 • A betoncserepek szilárdsága, és ezzel együtt vízzáró képessége, valamint fagyállósága az idő előrehaladtával folyamatosan növekszik.
 • Az egyes könnyebb tetőfedő anyagokkal szemben a Leier betoncseréppel épített tető fokozott hangszigetelő és hőtároló képességgel is rendelkezik.
 • A nagyszámú kiegészítőnek köszönhetően az elképzelésekhez, minden igényt kieglégítő tető építhető, és számtalan variációs lehetőség nyílik Ön előtt, hogy a héjazatot otthona díszévé tegye.

A Magyarországon forgalomban lévő betoncserepek közül a leghosszabb ideig terjedő, 35 éves garanciát kizárólag a Leier adja, így egy életre szóló biztonságot nyújtanak a vásárolt cserepek. Az idő múlásával szilárdságuk egyre nő, így szélsőséges időjárás, szélviharok esetén is stabilak. A tartós, fagyálló, változatos szín- és formavilágú cserepek ráadásul PAJZSPLUSZ felületvédelemmel ellátottak, amely növeli azok ellenállóságát, színtartósságát és élettartamát is.

TETŐFELÚJÍTÁS LEIER CAPPELLO BETONCSERÉP FELHASZNÁLÁSÁVAL

Leier betoncserepek Pajzsplusz felületvédelemmel

Betoncserepeink a legmodernebb zárt technológiával készülnek, így garantáltan csak a gyártás során felhasznált, szigorúan ellenőrzött minőségű természetes alapanyagokat tartalmaznak. Ráadásként a PAJZSPLUSZ felületvédelem növeli betoncserepeink ellenállóságát, színtartósságát, élettartamát.

A Leier Hungária Kft. Magyarország legnagyobb szerkezeti építőanyag-gyártója, több mint 40 éves tapasztalatainkat felhasználva továbbfejlesztettük a betoncserepek gyártási technológiáját. Betoncserepeink a legmodernebb zárt technológiával készülnek, így garantáltan csak a gyártás során felhasznált, szigorúan ellenőrzött minőségű természetes alapanyagokat tartalmaznak.

Ráadásként a PAJZSPLUSZ felületvédelem növeli betoncserepeink ellenállóságát, színtartósságát, élettartamát.

Mit garantál az Ön számára a PAJZSPLUSZ felületvédelem?

 • Fagyállóság: A gyártástechnológiából adódóan a Leier betoncserepek vízfelvétele nagyon alacsony, ezáltal teljesen fagyállóak, magas szilárdságuk révén alig vesznek fel nedvességet, így olvadási csapadékot sem.
 • Színtartósság: Az alapanyaghoz vasoxid alapú festéket adunk, hogy a cserepek színe évtizedeken át megőrizze eredeti intenzitását és ellenálljanak az UV-sugárzásnak.
 • Légköri szennyeződésekkel szembeni védelem: A többszörös felületkezelésnek köszönhetően a Leier betoncserepek ellenállóak a légköri szmog okozta szennyeződések, a savas eső és az ipari füstgázok káros hatásaival szemben is.
 • Rendkívüli ellenállóság rendkívüli időjárási hatásokkal szemben: Legyen tomboló szél, zivatar, jégeső vagy hóvihar, a héjazat nagy szilárdsága és kellő súlya megvédi a tetőt az elemek pusztításától. A Leier betoncserepek stabilan ellenállnak a szélsőséges időjárásnak.
 • Szennyeződések elleni védelem: A többszörös felületkezelési technológiának köszönhetően a Leier betoncserepek ellenállnak a mohásodásnak, illetve egyéb szennyeződéseknek is.
 • Tartós és hosszú élettartam: A Leier betoncserepek szilárdsága, az idő előrehaladtával folyamatosan növekszik. A Leier betoncserepekre vállalt garancia 35 év.

Viszonteladóink