Szakcikkek

W3G-TECHNOLÓGIA AZ ÚJ LEIER KÉMÉNYRENDSZEREKBEN

- W a kéményrendszer a nedvességnek ellenáll
- 3 minden fűtési módra alkalmas (gáz, olaj, szilárd)
- G ellenáll a koromégésnek

Az eddigi legszélesebb felhasználási területen alkalmazható Leier Multikeram termékcsalád mindkét tagja W3G minősítéssel rendelkezik, azaz egy funkcióban egyesíti a koromégéssel szemben való ellenállást a nedvességre érzéketlen tulajdonsággal.

Tovább

Díszburkolatok

Lakóházunk kültéri burkolatait nem egy idényre választjuk ki. Keressük a különböző gyártók katalógusait, nézelődjünk tágabb környezetünkben, kérjük szakember segítségét. 
Válasszunk jó ízléssel.

Tovább

MÉRETRE GYÁRTOTT LEIER ÉPÍTŐELEMEK

Gyors, gazdaságos és rugalmas, vagyis az egyedi igényeket mindenben kiszolgáló építkezés. Ez az ami minden építtető - legyen magánszemély, vagy beruházó – álmaiban szerepel. És pontosan ezt kínálja a méretre gyártott Leier vasbeton termékcsalád az építkezőknek.

Tovább

KÉMÉNYES SZAKCIKKEK

Hasznos tanácsok és tudnivalók a Leier kémyénrendszerekről és általában a kéményekről. Ismerje meg a terület buktatóit, veszélyeit és azok lehetséges megoldásait!

Tovább

Mélyépítős szakcikkek

Hasznos tanácsok és tudnivalók a Leier mélyépítő elemekről. Ismerje meg a terület buktatóit, veszélyeit és azok lehetséges megoldásait!

Tovább

Tégla - Örök érték az építkezésben

Az építőanyagok között ilyen örök érték a négy ősi elem, a föld, a víz, a tűz és a levegő házasságából megszülető kerámia tégla, amely kiváló tulajdonságainak köszönhetően a mai napig a leggyakrabban és legszívesebben használt építőanyaga az emberiségnek.

Tovább

KÖRNYEZETTECHNIKA

Ahogy a magasépítésben a teljességre törekszik a Leier, úgy a kiélezett mélyépítési piacon is az egyes projekteken felmerülő termékigények teljes körű kiszolgálására törekszik Magyarország egyik legnagyobb építőanyag gyártó cége.

Tovább

Viszonteladóink