Hírek

Megújultak extra betoncserepeink

Megújult két extra betoncserepünk a Palazzo és a Cappello festése. Az régi-új színek szintén PAJZSPLUSZ elnevezésű felületvédelemmel ellátottak, amely növeli az ellenállóságot, az élettartamot és a színtartósságot.

Tovább

Amikor a bajnokok találkoznak

Görbicz Anita kézilabdázónk is a Leier térköveit választotta kertjének megszépítéséhez

Talán a két BL cím megszerzése is egyszerűbb feladatnak bizonyult Görbicz Anita - a Győri Audi ETO KC kézilabdázója - számára, mint udvarának nemrégiben történt felújítása. A sokáig húzódó feladat, azonban már a végéhez közeledik, így ma már Anita is felhőtlenül tud örülni a megszépült környezetnek. A közel 400 m2-es területhez, cégünk biztosította számára a FORUM N+F rendszerű térköveit.

Tovább

Kiosztották a Leier Kiválósági Ösztöndíját

Nyugat-magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Karának hallgatói pályázhatták meg a 300 000 Ft-os ösztöndíjat

Először osztották ki a Leier Kiválósági Ösztöndíját, melyet a Nyugat-magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Karának hallgatói pályázhattak meg. A 300 000 Ft összdíjazású támogatásra olyan hallgatók jelentkezhettek, akik kutatási területüknek a magyar építőipar jelenlegi helyzetét választják, illetve kiemelkedő teljesítményt nyújtanak tanulmányaik során és az egyetem közösségi életében egyaránt.

Tovább

Térkőből készült sakktábla egy SOS Ifjúsági Háznak

Cégünk térkő adománya a séi gyermekotthonnak

A séi SOS Ifjúsági Ház lakói örömmel vették birtokba azt a térkövekből és burkoló lapokból kialakított sakktáblát, melyet vállalatunk adományozott az otthon részére 2014. szeptember 11-én. A sakktáblához vezető útszakaszt és egy pihenő szigetet ugyancsak a vállalat térkövei borítják.

Tovább

Dániel Balázs zongoravirtuóz egy BMW-t kapott a Leier Autó Kft-től

A boogie-woogie magyarországi nagykövete egy évig vezetheti a BMW 220d sportkupét

Dániel Balázs - a boogie-woogie magyarországi nagykövete – cégcsoportunk jóvoltából egy évig egy BMW-t vezethet. A lüktető basszus elemekből és díszes trillákból felépülő zongoraműfaj egyre népszerűbb hazánkban, amely a fiatal zenész elhivatottságának, fáradhatatlan munkájának és virtuóz előadásmódjának is köszönhető. Balázsnak országszerte rengeteget fellépése van, rendszeresen hívják nemzetközi fesztiválokra is, így a használatra kapott gyors, biztonságos és megbízható autó gyakorlatilag a munkaeszköze.

Tovább

Kerttervezés felsőfokon

Ha azt mondjuk, kerttervezés, sokan valamilyen úri huncutságra gondolnak, ami csak a gazdagok számára elérhető. Az átlagember meg maradjon a tulipánnál, a sövényként ültetett tujánál, a kiskerti hobbi paradicsomnál és a beton járdánál, mert azt nagyon elrontani nem lehet. Valójában saját kertünk megtervezése egyszerre izgalmas és kreatív feladat, és igazi kihívás is egyben. Ha valakit kicsit is érdekelnek a növények, és az, hogy a teret hogyan lehet növényekkel és tereptárgyakkal széppé, egyedivé varázsolni, egy kis előzetes tájékozódást követően, nyugodtan lásson hozzá saját kertjének megszépítéséhez!

Tovább

Élet kerekesszékben


Váratlan fordulatot vett Szabó Lőrinc és családjának élete a vállalatunk és az Első Győri Lions Klub segítségével

Két évvel Szabó Lőrinc tragikus balesete után – amely miatt kerekesszékbe kényszerült -, mosolyogva beszél az elmúlt hónapok pozitív történéseiről. A megváltozott életkörülmény nem csak Lőrinc, hanem egész családjának életét befolyásolta, és szükségesség tette egy új élettér kialakítását. Mindezen munkákhoz sikerült partnerre találniuk az Első Győri Lions Klub és cégünk közreműködésével, ugyanis minőségi térköveinkkel járultunk hozzá, egy közel 120 négyzetméteres terület felújításához. Ennek segítségével megújult a kocsi beálló és még egy közlekedő utat is ki tudtak alakítani.


Tovább

Jakabos Zsuzsanna régi álma vált valóra

Gyönyörű úszónőnk egy hozzá illő gyönyörű autót vezethet. Jakabos Zsuzsanna olimpikonunk káprázatos szépségétől mindenki szája tátva marad, egy amerikai újság egyenesen minden idők legdögösebb olimpikonjának kiáltotta ki.


Tovább

Cégcsoportunk a Győri Audi ETO KC szponzorai között

Cégünk a Leier Hungária Kft. és a Győri Audi ETO Kézilabda Klub 2014. augusztus 27-én szponzorációs együttműködésről szóló szerződést írt alá a Leier City Center-ben. Az idei szezonra vonatkozó együttműködést Kelecsényi Ernő, a Győri Audi ETO klubelnöke, vállalatunk képviseletében pedig Márton László szentesítették.

Tovább

Leier térkővel újult meg a Győri Egyházmegye

Évek óta jó a kapcsolat cégünk és az egyház között

2014. május 18-án, a győri „Szeretet Napok” két napos családi program részeként adták át Győr új büszkeségét, a Győri Egyházmegye püspöki udvarának és kertjének felújított, Leier térkövekkel kirakott területét. A közel 3000 négyzetméteres felületre – amelyen több ütemben zajlott a munka – cégünk szállította a térköveket. Vállalatunk és az Egyházmegye évek óta jó kapcsolatot ápol, amelynek köszönhetően már korábban is többször kaptak segítséget felújítási, építési munkálatokhoz.

Tovább

Viszonteladóink