Hírek

Megjelent Kert(sz)építés című díszburkolat katalógusunk!

Megjelent Kert(sz)építés című díszburkolat katalógusunk!

Kert(sz)építés c. kiadványunk 2014. évi katalógusát a legfrissebb trendeknek megfelelően terveztünk. A katalógust lapozgatva betekintést nyerhet a minőségi kerttervezés világába, amelynek segítségével egy igényes, szemet gyönyörködtető kert vagy udvar kialakításának már csak a fantázia szab határt!

Tovább

Milliós ötletpályázat építészhallgatóknak a Leiertől

Milliós ötletpályázat építészhallgatóknak a Leiertől

A cég a felnövekvő építészgenerációt támogatja

Országos ötletpályázatot indít a Leier Hungária Kft. a hazai felsőoktatási intézményekben tanuló valamennyi építészhallgató számára, amelynek összdíjazása 1 050 000 forint.

Tovább

A tavasz újra Leier akciót hoz!

A tavasz újra Leier akciót hoz!

Cégünk ismét kedvezményesen kínálja minőségi termékeit

Megérkezett a tavasz, ezzel együtt, általában megszaporodnak a ház körüli teendőink is. A most induló tavaszi akciónkkal, mindezen munkák minőségi építőanyagokból, kedvező áron is elvégezhetőek lesznek. Így nem csak a jó időnek, hanem csodálatosan megújult otthonunknak is önfeledten örülhetünk!

Tovább

Elindult kétnapos kreditpontos képzéssorozatunk

Az első győri helyszínen, két témakörben, független előadókkal segítettük a tervezők, építészek felkészültségét

A folyamatos edukációt és az ismeretek bővítését szem előtt tartva, indítottuk el 2014-ben kreditpontos képzésünket, amely immáron két napon keresztül, változatos témakörökkel és neves előadókkal mutatja be a rugalmas építészeti megoldásokat és a cég minőségi termékeit. Az első – teltházas – állomás programja székhelyünkön, a győri Leier City Center épületében, 2014. január 15-én hatalmas sikerrel indult el. A képzést a Magyar Építészkamara akkreditálta, így összesen 3,5 pontot szerezhet az, aki mindkét napon részt vesz az eseményen.


Tovább

Megjelent a LeierPress!

2014 januárjától elérhető az új LeierPress magazin.

Tovább

Természetes anyagokkal az egészséges lakótérért

Ismerje meg a Leier rendszerházat!

Sokan vagyunk, akik jó minőségű, új építésű saját otthonra vágyunk. A szerencsésebbeknek sikerül is megvalósítaniuk álmaikat, de sokunkban felmerül a kérdés, hogy milyen anyagokból épüljön fel álmaink háza. Erre a kérdésre nyújtunk teljes körű választ a komplett építőanyag rendszerünkkel, amelyből felépítheti házát pincétől a padlásig.

Tovább

Új, korszerű honlapot helyeztünk üzembe

A weboldal átalakításánál az egyik fontos szempont a reszponzívitás tehát a mobil eszközökön – táblagépeken, mobiltelefonokon – történő minél optimálisabb megjeleníthetőség volt. Az új honlap informatívabb, letisztult és abszolút felhasználóbarát lett.

Tovább

A kormány stratégiai partnerei között a Leier Hungária Kft.

A megállapodást 2014. január 9-én kötötte meg cégünkkel Szijjártó Péter, államtitkár
Tovább

Térkővel az esztétikus és környezetbarát főterekért

A Leier és a LAFARGE közösen hirdet országos pályázatot

Tovább

Viszonteladóink