Hírek

Kerttervezés felsőfokon

Ha azt mondjuk, kerttervezés, sokan valamilyen úri huncutságra gondolnak, ami csak a gazdagok számára elérhető. Az átlagember meg maradjon a tulipánnál, a sövényként ültetett tujánál, a kiskerti hobbi paradicsomnál és a beton járdánál, mert azt nagyon elrontani nem lehet. Valójában saját kertünk megtervezése egyszerre izgalmas és kreatív feladat, és igazi kihívás is egyben. Ha valakit kicsit is érdekelnek a növények, és az, hogy a teret hogyan lehet növényekkel és tereptárgyakkal széppé, egyedivé varázsolni, egy kis előzetes tájékozódást követően, nyugodtan lásson hozzá saját kertjének megszépítéséhez!

Tovább

Élet kerekesszékben


Váratlan fordulatot vett Szabó Lőrinc és családjának élete a vállalatunk és az Első Győri Lions Klub segítségével

Két évvel Szabó Lőrinc tragikus balesete után – amely miatt kerekesszékbe kényszerült -, mosolyogva beszél az elmúlt hónapok pozitív történéseiről. A megváltozott életkörülmény nem csak Lőrinc, hanem egész családjának életét befolyásolta, és szükségesség tette egy új élettér kialakítását. Mindezen munkákhoz sikerült partnerre találniuk az Első Győri Lions Klub és cégünk közreműködésével, ugyanis minőségi térköveinkkel járultunk hozzá, egy közel 120 négyzetméteres terület felújításához. Ennek segítségével megújult a kocsi beálló és még egy közlekedő utat is ki tudtak alakítani.


Tovább

Jakabos Zsuzsanna régi álma vált valóra

Gyönyörű úszónőnk egy hozzá illő gyönyörű autót vezethet. Jakabos Zsuzsanna olimpikonunk káprázatos szépségétől mindenki szája tátva marad, egy amerikai újság egyenesen minden idők legdögösebb olimpikonjának kiáltotta ki.


Tovább

Cégcsoportunk a Győri Audi ETO KC szponzorai között

Cégünk a Leier Hungária Kft. és a Győri Audi ETO Kézilabda Klub 2014. augusztus 27-én szponzorációs együttműködésről szóló szerződést írt alá a Leier City Center-ben. Az idei szezonra vonatkozó együttműködést Kelecsényi Ernő, a Győri Audi ETO klubelnöke, vállalatunk képviseletében pedig Márton László szentesítették.

Tovább

Leier térkővel újult meg a Győri Egyházmegye

Évek óta jó a kapcsolat cégünk és az egyház között

2014. május 18-án, a győri „Szeretet Napok” két napos családi program részeként adták át Győr új büszkeségét, a Győri Egyházmegye püspöki udvarának és kertjének felújított, Leier térkövekkel kirakott területét. A közel 3000 négyzetméteres felületre – amelyen több ütemben zajlott a munka – cégünk szállította a térköveket. Vállalatunk és az Egyházmegye évek óta jó kapcsolatot ápol, amelynek köszönhetően már korábban is többször kaptak segítséget felújítási, építési munkálatokhoz.

Tovább

Az akarat diadala

A hazai Vasembert támogatjuk

Robert Downey Jr.-nak páncélba kellett bújnia azért, hogy ő lehessen a Vasember, Rokob Józsefnek azonban nem kellenek a csodaeszközök, hiszen ő maga az igazi Ironman. József az elmúlt öt évben igazi legenda lett, az Ironman-en - a hosszú távú triatlon versenyek egyik fajtájában – szinte minden elképzelhető formában elindult már. Cégünk a sikereket látva, évek óta támogatja a sportolót, akinek az elért eredmények mellett, a sikeréhsége sem csökken.

Tovább

Új termékkel bővűlt Árokelem kínálatunk!

Az egyre szélsőségesebb csapadékmennyiségek miatt, a települések védelme érdekében, szükségessé teszik az elavult, karbantartás hiányából adódóan erodált földmedrű, nyílt belterületi csapadékvíz-elvezető rendszerek mielőbbi felújítását, tartós, könnyen kezelhető új rendszerek kiépítését. Ennek a munkának gyors, időtálló megvalósításához szükséges hatékony terméke az új ÁE árokelem-család.

Tovább

Amikor az extrémsportolók szerelembe esnek

A Leier Skate-pályaelemek a görkorisok minden igényét kielégítik

A közösségi terek és a zöldfelületek növekedésével, egyre fontosabb szerepet kapnak azok a fejlesztések, amelyek tartalmas és szórakoztató időtöltést tesznek lehetővé a szabadba látogatóknak. Cégünk ezeknek az elvárásoknak kíván megfelelni Skate-pályaelemeivel, amelyek gyorsan a városi extrémsportolók – főleg a görkorcsolyázók- és deszkázók – kedvencei lehetnek. Az új rendszer betonelemeiből gyorsan felépíthető és könnyen karbantartható pályák alakíthatóak ki, amelyek a városképbe is remekül illeszkednek. Ezzel a termékünkkel ismét bebizonyítottuk: a beton nem egy elfeledett építőanyag. Számos területen használható könnyű karbantartása, tartóssága és terhelhetősége miatt.

Tovább

Tom Jones koncert Leier támogatással

A Leier cégcsoport ezüst fokozatú támogatója a nagyszabású nyárzáró koncertnek

Tom Jones lép fel az idei nyárzáró koncerten Győrben. A világsztár a legnagyobb slágereit is előadja a városháza előtt felállított színpadon.

Tovább

Viszonteladóink