Hírek

Építkezzen a jövőnek! Az értékálló építőanyag: a tégla

Évezredek óta használjuk otthonaink, épületeink felépítéséhez. A tégla az egyik legősibb és legkedveltebb építőanyag, amely a kiemelkedően jó tulajdonságainak köszönheti népszerűségét. Vállalatunk már évtizedek óta tanulmányozza ezt a hihetetlen történelemmel rendelkező építőanyagot, és azért fejleszti a legmagasabb minőségi szintre, hogy otthonaink biztonságos, értékálló és megbízható falazattal rendelkezzenek. Cégünk a téglagyártás csúcsát jelentő csiszolt téglákat ajánlja mindenkinek, akik nem kívánnak kompromisszumot kötni házuk kivitelezésénél.

Tovább

A sporté volt a főszerep a Leier Autó Kft. jóvoltából

Arrabona Futófesztivál, Őszi Sport- és Egészségnap és számos szabadidős program várta kikapcsolni és sportolni vágyókat hétvégén

Múlt hétvégén rendezték meg a BMW Get Active Nyílt hétvégéjét, illetve annak részeként az Arrabona Futófesztivált, melyek fő szponzora a Leier Autó Kft. volt. A futóverseny eredményeit chip-es mérőrendszer is segítette, és több ellenőrzőponton is figyelték az indulókat.  BMW Get Active teszthétvégét és további értékes díjakat nyerhettek az indulók, illetve mind a 3000 résztvevő Leier-es pólót vihetett haza. Egész hétvégén számos érdekes programmal várták a látogatókat a BMW autószalonban is.

Tovább

Leier térkövekkel szépült meg Sopronkövesd főtere

A „Megújulnak köztereink!” pályázat keretében templomkert, parkoló, bicikliút és járda újult meg Leier alapanyagokból

Vállalatunk és a LAFARGE Cement Kft. által közösen indított, „Megújulnak köztereink!” elnevezésű pályázat keretében szépült meg Sopronkövesd faluközpontja, melyet 2014. szeptember 20-án adtak át, ünnepélyes keretek között. A térkövezési programban olyan 3000 főnél kisebb lélekszámú települések vehettek részt, melyek saját forrásból nem, vagy csak nagyon nehezen tudták volna felújítani településük legfrekventáltabb részét.

Tovább

Kresz-Feszt a Leier győri központjában

„Az iskola rendőre” program tanévkezdési kampány záróeseményeként cégcsoportunk és a Megyei Közlekedési Baleset-megelőzési Bizottság Kresz-Feszt néven oktató napot szervezett. Az óvodás és általános iskolás gyermekek 2014. szeptember 30-án 09.00-14.00 óra között megismerkedhettek a biztonságos közúti közlekedés alapjaival. A rendezvénynek a Leier City Center adott otthont.

Tovább

A megfelelő kéményrendszer kiválasztása

A fűtőberendezésekben lezajló égési folyamatok egyértelmű fizikai törvények mentén zajlanak, ezért nem érdemes arra apellálni, hogy „talán nálam működni fog”. Hogyan, mi alapján válaszunk olyan, helyesen konfigurált kéményrendszert, mely hosszú távon biztosítja a tüzelőberendezés optimális működését?

Tovább

Erkély is épülhet Leier előre gyártott elemből

Egy győri társasház építkezésénél új felhasználási módját mutatta meg kéregfal elemünk

Győrben, egy öt szekcióból álló társasház első részét – 17 lakást – adták át a héten, melynek gyors építkezésében nagy szerephez jutottak cégünk előre gyártott építőelemei. Szalánczi Gábor, a projekt vezető tervezője kihívás elé állította a mérnökeinket, amikor egyedi módon, az épület homlokzati erkély mellvédjeit előre gyártott kéregelem paneljeinkből álmodta meg. Vállalatunk eleget téve a speciális kérésnek, kifogástalan minőségben és határidőre szállította a speciális elemeket, amiket már be is építettek.

Tovább

Támogatjuk az Arrabona Futófesztivált!

Minden kedves Partnerünket, Kollégánkat szeretnénk meginvitálni egy kis közös mozgásra október 4-én szombaton a győri Barátság Parkba!

Tovább

Megújult Akna Konszignációs szoftverünk

Cégünk mindig fontosnak tartotta a mérnökök, tervezők munkájának megkönnyítését, részükre teljeskörű háttértámogatás nyújtását a Leier teljes termékköréről. Ennek a filozófiának köszönhetően ezeket a programokat a kor követelményeinek megfelelően fejlesztjük, új termékeinkkel bővítjük. Ezúttal a mélyépítésben tevékenykedő Partnereinknek biztosítunk nagy segítséget az Akna konszignációs programunk megújításával.

Tovább

Egyedülálló technológia a csendes otthonokért

Sopronkövesden a GySEV cégünk innovatív termékével csökkenti a zajterhelést

Néhány hét múlva adják át azt az új technológiával készült felújított vasúti szakaszt, amelyet Sopronkövesd rendelt meg a GySEV Zrt.-től azért, hogy a település népszerű lakóparkja mellett megteremthessék a nyugodt és zajmentes életkörülményeket.

Tovább

Viszonteladóink