Hírek

Tom Jones koncert Leier támogatással

A Leier cégcsoport ezüst fokozatú támogatója a nagyszabású nyárzáró koncertnek

Tom Jones lép fel az idei nyárzáró koncerten Győrben. A világsztár a legnagyobb slágereit is előadja a városháza előtt felállított színpadon.

Tovább

„Megújulnak köztereink”: több mint 2000 m2 közterület kap térburkolatot

„Megújulnak köztereink”: több mint 2000 m2 közterület kap térburkolatot

Három település a győztese a Leier és a LAFARGE vállalatok közös pályázatának

Lezárult az a nagyszabású, országos pályázatunk, amelyet cégünk a Leier Hungária Kft. és a LAFARGE Cement Magyarország Kft. közösen indított el „Megújulnak köztereink” névvel, 3000 fős lélekszám alatti települések részére.

Tovább

Cserháti Tamara a Leier arca!

2014-ben cégünk 30. születésnapját ünnepli. A jubileumi évben több területen is első bálozónak számítunk. Első alkalommal szerepelünk reklámfilmmel országos kereskedelmi televízióban, és először választottunk céges arcot, aki kifejezi mindazon értékeket, amelyeket eddig termékeinken keresztül közvetítettünk vásárlóink, partnereink felé.

Tovább

Megjelent Kert(sz)építés című díszburkolat katalógusunk!

Megjelent Kert(sz)építés című díszburkolat katalógusunk!

Kert(sz)építés c. kiadványunk 2014. évi katalógusát a legfrissebb trendeknek megfelelően terveztünk. A katalógust lapozgatva betekintést nyerhet a minőségi kerttervezés világába, amelynek segítségével egy igényes, szemet gyönyörködtető kert vagy udvar kialakításának már csak a fantázia szab határt!

Tovább

Milliós ötletpályázat építészhallgatóknak a Leiertől

Milliós ötletpályázat építészhallgatóknak a Leiertől

A cég a felnövekvő építészgenerációt támogatja

Országos ötletpályázatot indít a Leier Hungária Kft. a hazai felsőoktatási intézményekben tanuló valamennyi építészhallgató számára, amelynek összdíjazása 1 050 000 forint.

Tovább

A tavasz újra Leier akciót hoz!

A tavasz újra Leier akciót hoz!

Cégünk ismét kedvezményesen kínálja minőségi termékeit

Megérkezett a tavasz, ezzel együtt, általában megszaporodnak a ház körüli teendőink is. A most induló tavaszi akciónkkal, mindezen munkák minőségi építőanyagokból, kedvező áron is elvégezhetőek lesznek. Így nem csak a jó időnek, hanem csodálatosan megújult otthonunknak is önfeledten örülhetünk!

Tovább

Elindult kétnapos kreditpontos képzéssorozatunk

Az első győri helyszínen, két témakörben, független előadókkal segítettük a tervezők, építészek felkészültségét

A folyamatos edukációt és az ismeretek bővítését szem előtt tartva, indítottuk el 2014-ben kreditpontos képzésünket, amely immáron két napon keresztül, változatos témakörökkel és neves előadókkal mutatja be a rugalmas építészeti megoldásokat és a cég minőségi termékeit. Az első – teltházas – állomás programja székhelyünkön, a győri Leier City Center épületében, 2014. január 15-én hatalmas sikerrel indult el. A képzést a Magyar Építészkamara akkreditálta, így összesen 3,5 pontot szerezhet az, aki mindkét napon részt vesz az eseményen.


Tovább

Megjelent a LeierPress!

2014 januárjától elérhető az új LeierPress magazin.

Tovább

Természetes anyagokkal az egészséges lakótérért

Ismerje meg a Leier rendszerházat!

Sokan vagyunk, akik jó minőségű, új építésű saját otthonra vágyunk. A szerencsésebbeknek sikerül is megvalósítaniuk álmaikat, de sokunkban felmerül a kérdés, hogy milyen anyagokból épüljön fel álmaink háza. Erre a kérdésre nyújtunk teljes körű választ a komplett építőanyag rendszerünkkel, amelyből felépítheti házát pincétől a padlásig.

Tovább

Viszonteladóink