Hírek

Erkély is épülhet Leier előre gyártott elemből

Egy győri társasház építkezésénél új felhasználási módját mutatta meg kéregfal elemünk

Győrben, egy öt szekcióból álló társasház első részét – 17 lakást – adták át a héten, melynek gyors építkezésében nagy szerephez jutottak cégünk előre gyártott építőelemei. Szalánczi Gábor, a projekt vezető tervezője kihívás elé állította a mérnökeinket, amikor egyedi módon, az épület homlokzati erkély mellvédjeit előre gyártott kéregelem paneljeinkből álmodta meg. Vállalatunk eleget téve a speciális kérésnek, kifogástalan minőségben és határidőre szállította a speciális elemeket, amiket már be is építettek.

Tovább

Támogatjuk az Arrabona Futófesztivált!

Minden kedves Partnerünket, Kollégánkat szeretnénk meginvitálni egy kis közös mozgásra október 4-én szombaton a győri Barátság Parkba!

Tovább

Megújult Akna Konszignációs szoftverünk

Cégünk mindig fontosnak tartotta a mérnökök, tervezők munkájának megkönnyítését, részükre teljeskörű háttértámogatás nyújtását a Leier teljes termékköréről. Ennek a filozófiának köszönhetően ezeket a programokat a kor követelményeinek megfelelően fejlesztjük, új termékeinkkel bővítjük. Ezúttal a mélyépítésben tevékenykedő Partnereinknek biztosítunk nagy segítséget az Akna konszignációs programunk megújításával.

Tovább

Egyedülálló technológia a csendes otthonokért

Sopronkövesden a GySEV cégünk innovatív termékével csökkenti a zajterhelést

Néhány hét múlva adják át azt az új technológiával készült felújított vasúti szakaszt, amelyet Sopronkövesd rendelt meg a GySEV Zrt.-től azért, hogy a település népszerű lakóparkja mellett megteremthessék a nyugodt és zajmentes életkörülményeket.

Tovább

Ismét elindul őszi akciónk!

Cégünk ismét kedvezményesen kínálja minőségi termékeit

Őszi akciónknak segítségével olcsóbban, minőségi termékekkel újíthatjuk meg otthonunkat és kertünket, még a rossz idő beállta előtt.

Tovább

Megújultak extra betoncserepeink

Megújult két extra betoncserepünk a Palazzo és a Cappello festése. Az régi-új színek szintén PAJZSPLUSZ elnevezésű felületvédelemmel ellátottak, amely növeli az ellenállóságot, az élettartamot és a színtartósságot.

Tovább

Amikor a bajnokok találkoznak

Görbicz Anita kézilabdázónk is a Leier térköveit választotta kertjének megszépítéséhez

Talán a két BL cím megszerzése is egyszerűbb feladatnak bizonyult Görbicz Anita - a Győri Audi ETO KC kézilabdázója - számára, mint udvarának nemrégiben történt felújítása. A sokáig húzódó feladat, azonban már a végéhez közeledik, így ma már Anita is felhőtlenül tud örülni a megszépült környezetnek. A közel 400 m2-es területhez, cégünk biztosította számára a FORUM N+F rendszerű térköveit.

Tovább

Kiosztották a Leier Kiválósági Ösztöndíját

Nyugat-magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Karának hallgatói pályázhatták meg a 300 000 Ft-os ösztöndíjat

Először osztották ki a Leier Kiválósági Ösztöndíját, melyet a Nyugat-magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Karának hallgatói pályázhattak meg. A 300 000 Ft összdíjazású támogatásra olyan hallgatók jelentkezhettek, akik kutatási területüknek a magyar építőipar jelenlegi helyzetét választják, illetve kiemelkedő teljesítményt nyújtanak tanulmányaik során és az egyetem közösségi életében egyaránt.

Tovább

Térkőből készült sakktábla egy SOS Ifjúsági Háznak

Cégünk térkő adománya a séi gyermekotthonnak

A séi SOS Ifjúsági Ház lakói örömmel vették birtokba azt a térkövekből és burkoló lapokból kialakított sakktáblát, melyet vállalatunk adományozott az otthon részére 2014. szeptember 11-én. A sakktáblához vezető útszakaszt és egy pihenő szigetet ugyancsak a vállalat térkövei borítják.

Tovább

Viszonteladóink