Hírek

Leier térkővel újult meg a Győri Egyházmegye

Évek óta jó a kapcsolat cégünk és az egyház között

2014. május 18-án, a győri „Szeretet Napok” két napos családi program részeként adták át Győr új büszkeségét, a Győri Egyházmegye püspöki udvarának és kertjének felújított, Leier térkövekkel kirakott területét. A közel 3000 négyzetméteres felületre – amelyen több ütemben zajlott a munka – cégünk szállította a térköveket. Vállalatunk és az Egyházmegye évek óta jó kapcsolatot ápol, amelynek köszönhetően már korábban is többször kaptak segítséget felújítási, építési munkálatokhoz.

Tovább

Az akarat diadala

A hazai Vasembert támogatjuk

Robert Downey Jr.-nak páncélba kellett bújnia azért, hogy ő lehessen a Vasember, Rokob Józsefnek azonban nem kellenek a csodaeszközök, hiszen ő maga az igazi Ironman. József az elmúlt öt évben igazi legenda lett, az Ironman-en - a hosszú távú triatlon versenyek egyik fajtájában – szinte minden elképzelhető formában elindult már. Cégünk a sikereket látva, évek óta támogatja a sportolót, akinek az elért eredmények mellett, a sikeréhsége sem csökken.

Tovább

Új termékkel bővűlt Árokelem kínálatunk!

Az egyre szélsőségesebb csapadékmennyiségek miatt, a települések védelme érdekében, szükségessé teszik az elavult, karbantartás hiányából adódóan erodált földmedrű, nyílt belterületi csapadékvíz-elvezető rendszerek mielőbbi felújítását, tartós, könnyen kezelhető új rendszerek kiépítését. Ennek a munkának gyors, időtálló megvalósításához szükséges hatékony terméke az új ÁE árokelem-család.

Tovább

Amikor az extrémsportolók szerelembe esnek

A Leier Skate-pályaelemek a görkorisok minden igényét kielégítik

A közösségi terek és a zöldfelületek növekedésével, egyre fontosabb szerepet kapnak azok a fejlesztések, amelyek tartalmas és szórakoztató időtöltést tesznek lehetővé a szabadba látogatóknak. Cégünk ezeknek az elvárásoknak kíván megfelelni Skate-pályaelemeivel, amelyek gyorsan a városi extrémsportolók – főleg a görkorcsolyázók- és deszkázók – kedvencei lehetnek. Az új rendszer betonelemeiből gyorsan felépíthető és könnyen karbantartható pályák alakíthatóak ki, amelyek a városképbe is remekül illeszkednek. Ezzel a termékünkkel ismét bebizonyítottuk: a beton nem egy elfeledett építőanyag. Számos területen használható könnyű karbantartása, tartóssága és terhelhetősége miatt.

Tovább

Tom Jones koncert Leier támogatással

A Leier cégcsoport ezüst fokozatú támogatója a nagyszabású nyárzáró koncertnek

Tom Jones lép fel az idei nyárzáró koncerten Győrben. A világsztár a legnagyobb slágereit is előadja a városháza előtt felállított színpadon.

Tovább

„Megújulnak köztereink”: több mint 2000 m2 közterület kap térburkolatot

„Megújulnak köztereink”: több mint 2000 m2 közterület kap térburkolatot

Három település a győztese a Leier és a LAFARGE vállalatok közös pályázatának

Lezárult az a nagyszabású, országos pályázatunk, amelyet cégünk a Leier Hungária Kft. és a LAFARGE Cement Magyarország Kft. közösen indított el „Megújulnak köztereink” névvel, 3000 fős lélekszám alatti települések részére.

Tovább

Cserháti Tamara a Leier arca!

2014-ben cégünk 30. születésnapját ünnepli. A jubileumi évben több területen is első bálozónak számítunk. Első alkalommal szerepelünk reklámfilmmel országos kereskedelmi televízióban, és először választottunk céges arcot, aki kifejezi mindazon értékeket, amelyeket eddig termékeinken keresztül közvetítettünk vásárlóink, partnereink felé.

Tovább

Megjelent Kert(sz)építés című díszburkolat katalógusunk!

Megjelent Kert(sz)építés című díszburkolat katalógusunk!

Kert(sz)építés c. kiadványunk 2014. évi katalógusát a legfrissebb trendeknek megfelelően terveztünk. A katalógust lapozgatva betekintést nyerhet a minőségi kerttervezés világába, amelynek segítségével egy igényes, szemet gyönyörködtető kert vagy udvar kialakításának már csak a fantázia szab határt!

Tovább

Milliós ötletpályázat építészhallgatóknak a Leiertől

Milliós ötletpályázat építészhallgatóknak a Leiertől

A cég a felnövekvő építészgenerációt támogatja

Országos ötletpályázatot indít a Leier Hungária Kft. a hazai felsőoktatási intézményekben tanuló valamennyi építészhallgató számára, amelynek összdíjazása 1 050 000 forint.

Tovább

Viszonteladóink