2014 Akció

Erkély is épülhet Leier előre gyártott elemből

Egy győri társasház építkezésénél új felhasználási módját mutatta meg kéregfal elemünk

Győrben, egy öt szekcióból álló társasház első részét – 17 lakást – adták át a héten, melynek gyors építkezésében nagy szerephez jutottak cégünk előre gyártott építőelemei. Szalánczi Gábor, a projekt vezető tervezője kihívás elé állította a mérnökeinket, amikor egyedi módon, az épület homlokzati erkély mellvédjeit előre gyártott kéregelem paneljeinkből álmodta meg. Vállalatunk eleget téve a speciális kérésnek, kifogástalan minőségben és határidőre szállította a speciális elemeket, amiket már be is építettek.

Tovább

Támogatjuk az Arrabona Futófesztivált!

Minden kedves Partnerünket, Kollégánkat szeretnénk meginvitálni egy kis közös mozgásra október 4-én szombaton a győri Barátság Parkba!

Tovább

Megújult Akna Konszignációs szoftverünk

Cégünk mindig fontosnak tartotta a mérnökök, tervezők munkájának megkönnyítését, részükre teljeskörű háttértámogatás nyújtását a Leier teljes termékköréről. Ennek a filozófiának köszönhetően ezeket a programokat a kor követelményeinek megfelelően fejlesztjük, új termékeinkkel bővítjük. Ezúttal a mélyépítésben tevékenykedő Partnereinknek biztosítunk nagy segítséget az Akna konszignációs programunk megújításával.

Tovább

Egyedülálló technológia a csendes otthonokért

Sopronkövesden a GySEV cégünk innovatív termékével csökkenti a zajterhelést

Néhány hét múlva adják át azt az új technológiával készült felújított vasúti szakaszt, amelyet Sopronkövesd rendelt meg a GySEV Zrt.-től azért, hogy a település népszerű lakóparkja mellett megteremthessék a nyugodt és zajmentes életkörülményeket.

Tovább

Ismét elindul őszi akciónk!

Cégünk ismét kedvezményesen kínálja minőségi termékeit

Őszi akciónknak segítségével olcsóbban, minőségi termékekkel újíthatjuk meg otthonunkat és kertünket, még a rossz idő beállta előtt.

Tovább

Megjelent Kert(sz)építés című díszburkolat katalógusunk!

Megjelent Kert(sz)építés című díszburkolat katalógusunk!

Kert(sz)építés c. kiadványunk 2014. évi katalógusát a legfrissebb trendeknek megfelelően terveztünk. A katalógust lapozgatva betekintést nyerhet a minőségi kerttervezés világába, amelynek segítségével egy igényes, szemet gyönyörködtető kert vagy udvar kialakításának már csak a fantázia szab határt!

Tovább

Viszonteladóink